Ràdio Estel
Antiga parròquia de Sant Isidor
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Indicis fundats que Mn. Josep Lluís Fernández Padró va cometre un delicte d’abús sexual de menors
El Tribunal Eclesiàstic de Barcelona ha informat de les actuacions realitzades
Redacció 28/05/2021

El Tribunal Eclesiàstic de Barcelona ha informat de les actuacions realitzades en el cas obert contra Mn. Josep Lluís Fernández Padró (Barcelona, 1940), que fou capellà bomber, rector de Sant Isidor de Barcelona i de Sant Josep Oriol de Santa Coloma de Gramenet, i missioner al Camerun entre els anys 1971 i 1986. L’any 2007 li fou atorgada la Creu de Sant Jordi. 

 

A partir d’una denúncia presentada contra el sacerdot per un delicte que hauria estat comès 40 anys enrere, quan la víctima tenia 16 anys, el Promotor de Justícia ha dut a terme el procediment d’investigació prèvia, amb una conclusió: “El resultat d’aquesta investigació va oferir indicis fundats de la comissió del delicte”. La víctima també va presentar la corresponent denúncia davant l’autoritat civil.

 

El comunicat explica que Mn. Fernández Padró, sacerdot jubilat, va renunciar “per voluntat pròpia a tots els seus càrrecs i responsabilitats pastorals a l’arxidiòcesi”. I que les actuacions ja han estat comunicades a la Congregació de la Doctrina de la Fe, a la Santa Seu, organisme competent per decidir com cal prosseguir.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET