Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Els presos independentistes no reconeixen la utilitat dels indults”
Santi Rodríguez, secretari general del PP català, diu que ell i altres dirigents del partit “participaran en la manifestació de Colón contra els indults”.
 31/05/2021


Santi Rodriguez, secretari general del Partit Popular de Catalunya, ha dit aquest dilluns, en una entrevista al programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel, que el proper 13 de juny els populars catalans aniran a Madrid a la manifestació contra els indults als presos independentistes, on també hi serà VOX. L’acte l’ha convocat Union 78, una entitat impulsada per persones com Rosa Diez, Maria San Gil o Fernando Savater. Rodriguez també ha recordat  que a partir d’aquesta setmana, el PP començarà una recollida de signatutres en contra dels indults. 

El secretari general del PP català ha explicat que, “en el cas del presos del procés, els indults no serviran per a res”, perquè els beneficiats no es mostren penedits pels fets. Santi Rodríguez ha recordat que “les persones que van ser condemnades no reconeixen els fets i diuen que ho tornaran a fer, mentre no reconeixen la utilitat dels indults”. El dirigent i exdiputat ha acabat dient que "el conflicte català no és entre Espanya i Catalunya, sinó entre catalans”, i ha afegit que “qualsevol solució hauria de passar pel reconeixement jurídic”.

Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET