Ràdio Estel
SOCIETAT 
"Estem bastant a prop de no haver de portar mascareta"
Pere Domingo, coordinador de l'Hospitalització Covid a Sant Pau, diu que “les xifres de la pandèmia presenten una evolució molt positiva”
Redacció 03/06/2021


El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha parlat aquest dijous de mascaretes, ara que el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, acaba d’anunciar que properament podria deixar de ser obligatòria aquesta peça en espais oberts. Pere Domingo, coordinador de l'Hospitalització Covid a l’Hospital Sant Pau, ha dit que, “si no ha arribat el moment, estem bastant a prop perquè les xifres de la pandèmia presenten una evolució molt positiva”. Ha recordat que, “en aquest context, s’hauria de distinguir entre les persones que tenen la pauta de vacunació completa i les qui no l’han rebuda”.

En aquest sentit, segons el metge, “aquestes persones, com fan en altres països com ara els Estats Units, ja no necessitarien la mascareta en espais oberts, i els qui encara no estan vacunats encara l’haurien d’utilitzar”. Pere Domingo també ha comentat que, a banda de la vacunació, “si la pandèmia està controlada, és gràcies també a les mesures de seguretat i la mateixa mascareta”. A més, el coordinador de l’hospitalització Covid a l’Hospital Sant Pau ha assegurat a Ràdio Estel que “l'ús de la mascareta ha evitat altres infeccions respiratòries”.

Podeu escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET