Ràdio Estel
Ramon Espadaler ha estat entrevistat aquest dilluns en el programa 'El Mirador de l'actualitat' de Ràdio Estel
POLÍTICA 
Ramon Espadaler veu els indults com "un espai de centralitat"
El diputat i exconseller diu que el discurs de Pedro Sánchez expresa "un pas en la direcció correcta" i "aposta per la reconciliació"
@IgnasiMiranda 22/06/2021

El diputat del PSC-Units al Parlament de Catalunya i exconseller Ramon Espadaler va qualificar aquest dilluns de “molt positiu” l’acte celebrat unes hores abans al Liceu de Barcelona en què Pedro Sánchez va anunciar els indults. El també líder d’Units per Avançar va assegurar, en una entrevista al programa El Mirador de l’Actualitat de Ràdio Estel, que li va agradar la intervenció de Pedro Sánchez. Va dir concretament que en fa "una valoració positiva, després d'haver escoltat atentament el discurs, perquè apostar per la reconciliació és una solució immediata, que no vol dir passar la mà per la cara a la justícia, sinó un pas en la direcció correcta". En aquesta línia, va recordar que "aquest pas correspon al qui és més fort, el govern espanyol, que té la competència de concedir l'indult, cosa que representa retornar a la política allò que no n'hauria d'haver sortit mai".

En un altre moment, Ramon Espadaler també va dir que ja està acostumat a sentir crits i protestes, que va qualificar d’ajustades als límits admissibles en el cas d’aquest dilluns. L'exconseller va assegurar que té "respecte per aquelles persones que ho veuen diferent", però va aclarir que "aquí hi ha un ampli espai de centralitat que ha de créixer, perquè fins ara hi havia la sensació que les posicions més extremes, les més radicals que diuen que ni perdó ni indult i les altres que demanen amnistia i altres coses, però ara hi ha una opció que ha de ser punt de trobada entre posicions diferents i distants". El diputat i exconseller va qualificar de normal que un govern d’Espanya prengui una decisió com la dels indults "amb una majoria de l’opinió pública en contra", precisament perquè entent que l'indult és la centralitat.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 21 de juny.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET