Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
El Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts els indults als presos independentistes
En declaracions a Ràdio Estel, diversos polítics de l’arc parlamentari català han avalat i criticat la mesura de gràcia
 22/06/2021


Pedro Sánchez va anunciar aquest dilluns aquesta concessió dels indults en un acte sobri amb 300 persones de la vida política i la societat civil al Teatre del Liceu de Barcelona. El president del Govern espanyol va argumentar que es treuen 9 persones de la presó però millorarà així la convivència. En el moment de l’anunci dels indults, es van sentir els crits d’un dels assistents a favor de l’amnistia i la independència. 

I aquest matí a l’espai de l’entrevista del programa A Primera Hora, el portaveu adjunt del PSC, Raúl Moreno, ha defensat els indults, el mateix que ha fet el parlamentari d’En Comú Podem, Joan Carles Gallego. En canvi, el vicesecretari d’organització del PP Català, Isaac Martín, ha criticat que l’independentisme, segons ha dit, hagi defensat les seves idees fora de la llei. Finalment, la diputada de Ciutadans, Anna Grau, també s’ha mostrat contrària als indults, i ha revelat un incident que va tenir ahir amb un mosso d’Esquadra a les portes del Liceu, ja que la volia denunciar perquè no abandonava el lloc.


Ahir a la tarda, en una entrevista al programa El Mirador de l’actualitat de Ràdio Estel, el diputat del PSC-Units al Parlament de Catalunya i exconseller Ramon Espadaler va qualificar de “molt positiu” l’acte d’ahir al Liceu de Barcelona en què Pedro Sánchez va anunciar els indults. 

Pots tornar a escoltar les entrevistes AQUÍ  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET