Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Joaquim Fortuny, nou degà-president del Capítol de la Catedral de Tarragona
MCS Arquebisbat Tarragona 22/01/2015

El Capítol de la Catedral reunit en sessió pròpia de la celebració de sant Fructuós ha elegit nou degà-president Mn. Joaquim Fortuny Vizcarro, vicari general de l’arxidiòcesi.

Mons. Miquel Barbarà Anglès, degà durant els darrers sis anys, va complir 75 anys l’any passat motiu pel qual va posar el càrrec a disposició com és preceptiu. Aquest càrrec, que consisteix en presidir el Capítol catedralici i coordinar les activitats que es duen a terme a la Catedral, es renova cada 2 anys.

Nota biogràfica

Joaquim Fortuny Vizcarro va néixer el 15 de març de 1957 i va ser ordenat sacerdot per sant Joan Pau II a València el 8 de novembre de 1982, en el marc de la visita de deu dies que va fer el Sant Pare a Espanya.

Després de ser vicari i rector de diverses parròquies de l’arxidiòcesi, l’any 2005 es va incorporar a la Cúria diocesana com a Ecònom, càrrec que va exercir fins el 2011. L’any 2005 també va ser nomenat canonge de la Santa Església Catedral de Tarragona.  Quatre anys més tard, l’any 2009, va ser nomenat vicari general de l’arxidiòcesi.

Actualment, des de l’any 2006, és rector de Santa Maria de Ferran-La Móra.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET