Ràdio Estel
Carla Costa ha resumit, des de Ràdio Estel, la recent Assemblea de la Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit, celebrada a Madrid
RÀDIO ESTEL 
Carla Costa, de la Renovació Carismàtica en l'Esperit, diu que aquesta realitat és un ressò "de la Pentecosta dels apòstols"
Redacció 21/10/2015

La Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit ha celebrat, aquest cap de setmana passat a Madrid, la seva assemblea amb la participació de tots els grups d'Espanya. Carla Costa, servidora del Grup Bona Nova de la RCCeE a Barcelona, ha destacat que "el laic colombià i professor de Teologia Andrés Felipe Aranga ha parlat, en tres xerrades, sobre l'amor de Déu, sobre la figura de la Mare de Déu (per exemple, a les noces de Canà) i sobre la importància de fonamentar la pregària i la convivència en aquest amor". També ha explicat que "els missatges han estat kerigmàtics, basats en la idea que Déu ha vingut, s'ha fet un de nosaltres i ens ha salvat"

"La vocació de la Renovació és la lloança, quan el Senyor suscita aquest moviment interior, cosa que fa que molts germans es trobin i experimentin la mateixa experiència dels apòstols en la Pentecosta". Així ha resumit Carla Costa, també mestra i mare de família, el que és la presència de l'Esperit Sant, "veritable fundador de la Renovació Carismàtica", per entendre "la salvació de tots els homes". La servidora del Grup Bona Nova, cantant i directora del grup de música en aquesta assemblea, ha comentat que, "en una trobada com aquesta, tothom té l'oportunitat de compartir moltes coses, de parlar, d'explicar-se vivències o allò que el Senyor fa en les nostres vides".

La Renovació Carismàtica és una realitat nascuda als Estats Units, a partir d'una primera experiència d'efusió de l'Esperit Sant l'any 1900, amb participació de pentecostals nord-americans i europeus. "Més endavant, uns estudiants catòlics, tot veient la gran força de l'Església evangèlica, decideixen impulsar aquesta nova vivència basada en la lloança", ha recordat Carla Costa. Tota aquesta realitat eclesial, actualment, s'organitzar en grups de trobada habitualment setmanal en què es comparteixen vivències, es fa pregària, es canta i es posen en comú totes les sensibilitats espirituals a partir de la lloança i la confiança en l'Esperit Sant, el referent "de l'amor del Senyor".

Es pot escoltar AQUÍ  (minut 30'30") tota l'entrevista a Carla Costa.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET