Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Amb el confinament, s’agreugen els transtorns de conducta alimentària”
Laia Raventós, psicòloga especialitzada i coordinadora del Programa de Prevenció i Promoció de la Salut, creu que els qui pateixen això viuen una situació pitjor
 24/04/2020


El programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel s’ha preguntat aquest divendres si el confinament pot comportar una angoixa afegida per als pacients que tenen trastorns alimentaris. Laia Raventós, psicòloga especialitzada en Transtorns de Conducta Alimentària (TCA) i coordinadora del Programa de Prevenció i Promoció de la Salut, ha assegurat que, “si la malaltia ja té uns simptomes d’aïllament, amb aquest confinament, s’agreuja més la situació”. És per això que, des de l’associació, s’ofereix un servei d’ajuda sense ànim de lucre amb la qual, en el context actual, s’ha reforçat el servei. “Hem rebut trucades sobre l’agreujament de casos durant el confinament”, ha reconegut la psicòloga. 

A més s’ha elaborat un manual per a la prevenció i actuació. El material està disponible al web de l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia, com també a la de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Pots tornar a escoltar AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET