Ràdio Estel


Missió i Vocació

Dia d'emissió: Dilluns
Horari: de 17.30h a 18h
Tipus de programa: Divulgatiu

Descripció: Missió i vocació és un programa què profunditza sobre la raó de ser de les empreses i de les persones en el seu entorn.

Les persones no només busquen una feina o una remuneració. Més enllà del benefici econòmic, necessiten sentir que formen part d'alguna cosa més gran, deixar petjada en aquest món fent una contribució positiva al mateix.

A Missió i vocació parlem de rsc, sostenibilitat, lideratge, persones, canvi cultural o transformació digital, sempre centrant-nos en l'impacte de les persones i organitzacions a la societat.

Direcció: David Medrano
Redacció:
Presentació: David Medrano

Email: oients@radioestel.cat
Web:

Facebook:
Twitter:20171213-23_00PAGINESQUEMHANCORPRES.MP3

PROGRAMA 14

El temps no és una línia, sinó una dimensió, com les dimensions de l’espai. Si pots vinclar l’espai, també pots vinclar el temps i, si en sabessis prou i poguessis anar més de pressa que la llum, podries recórrer el temps endarrere i existir en dos llocs alhora.

Va ser el meu germà Stephen qui m’ho va dir, un dia que duia aquell suèter marronós i esfilagarsat que es posava per estudiar i quan es passava temps i temps de cap per avall perquè la sang li baixés al cervell i l’hi alimentés. Jo no vaig entendre el que volia dir, però potser no m’ho va explicar prou bé. Ja s’estava allunyant de la imprecisió de les paraules.

Aleshores, però, vaig començar a pensar en el temps com si tingués forma, una cosa que es podia veure, una sèrie de transparències líquides, l’una damunt de l’altra. El temps no es veu mirant endarrere, sinó penentrant-lo, com l’aigua. Ara puja a la superfície això, ara allò, ara res. Res no fuig.

FRASES QUE HE COMENTAT DURANT EL PROGRAMA:

1 EL TEMPS NO ÉS UNA LÍNIA, SINÓ UNA DIMENSIÓ, COM LES DIMENSIONS DE L’ESPAI.

2. VA SER EL MEU GERMÀ STEPHEN QUI M’HO VA DIR, UN DIA QUE DUIA AQUELL SUÈTER MARRONÓS I ESFILAGARSAT QUE ES POSAVA PER ESTUDIAR I QUAN ES PASSAVA TEMPS I TEMPS DE CAP PER AVALL PERQUÈ LA SANG LI BAIXÉS AL CERVELL I L’HI ALIMENTÉS.

3. JO NO VAIG ENTENDRE EL QUE VOLIA DIR, PERÒ POTSER NO M’HO VA EXPLICAR PROU BÉ. JA S’ESTAVA ALLUNYANT DE LA IMPRECISIÓ DE LES PARAULES.

4. EL TEMPS NO ES VEU MIRANT ENDARRERE, SINÓ PENENTRANT-LO, COM L’AIGUA.


MOSTRA/OCULTA PORTADAQUINES SÓN LES PÀGINES QUE A TU T’HAN CORPRÈS? Per mitjà d’aquest formulari pots fer-me arribar la teva proposta de pàgines que t’han corprès. El text que envïis ha de ser en català i ha de tenir un màxim de 3.000 caràcters. Cal que indiquis l’autor, el títol del llibre, el nom del traductor en cas que l’original no sigui català, l’editorial, l’any d’edició i també el número de les pàgines d’on has tret el text. D’entre tots els textos que m’arribin en triaré un cada mes per comentar en un dels programes. T’animes a enviar el teu text?
Nom
Email
Població
Comentari