En directe

La Caravana

Crims (o gairebé)

amb Rosa Viñas

És evident que el fenomen del "true crime" ha guanyat terreny els darrers anys a casa nostra. Nosaltres però, en aquesta ocasió, proposem un viatge obscur cap a tots aquells crims que gairebé s'han comès i que gràcies a la labor policial no s'han dut a terme. Per això els dimarts ens acompanyarà la doctora en criminologia, psicologia i excol·laboradora de l'FBI, Rosa Viñas.

Més informació

A la carta

21 setembre

El cas de Jeffry Dhamer: El Caníbal de Milwaukee

El caníbal de Milwaukee va ser un assassí serial que va matar 17 homes joves entre els anys 1978 i 1991. El primer assassinat va succeir al 1978, el següent al 1986, un altre al 1989, quatre mes, al 1990 i els últims vuit, al 1991. Tots els assassinats menys un es van produir a l’estat de Wisconsin. Al final van arrestar al Caníbal perquè una víctima es va escapar i va aconseguir cridar a la policia. Ho comentem amb Dr. Rosa Viñas, criminòloga.

Més informació

0:00 / 0:00

13 Setembre

Intent d'assassinat a Cristina Fernández de Kirchner

Rosa Viñas, la nostra criminòloga de capçalera, ens condueix cap a l'Argentina, on va tenir lloc un dels intents d'atemptat més recents, el de la vicepresidenta Cristina Fernández de Kirchner. Què ha passat? Per què? Ho analitzem!

Més informació

0:00 / 0:00

6 setembre

L'Unabomber mallorquí

És conegut el cas de l'unabomber original als Estats Units. Però potser no ho és tant el cas de Mallorca, on un estudiant de la universitat gairebé produeix un assassinat en massa. Perquè no es va arribar a produïr la massacre? Què tenen en comú tots dos casos? T'ho explica Rosa Viñas en aquesta primera secció.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data