Ràdio EstelRÀDIO ESTEL et convida a delectar-te amb el millor jazz en el 40è FESTIVAL JAZZ TERRASSA de Terrassa.

El Festival fa 40 anys! Il·lusionats per aquesta fita, Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM ha treballat de valent en un programa artístic de primera. Assumim el repte de recuperar projectes internacionals que van ser cancel·lats sobtadament la primavera passada per l’eclosió de la pandèmia i incorporem noves propostes en defensa d’una programació de qualitat i diversa. La incertesa hi és, però som valents i el nostre compromís amb el sector cultural i els aficionats, que no han deixat de recolzar l’activitat que hem intentat mantenir, ens obliga a proposar una edició “top”. La prudència també hi és amb els aforaments restringits i les mesures de seguretat emprades que fan la Cultura Segura.

18 dies per descobrir i compartir més d’una trentena de propostes. Del 27 de maig al 13 de juny desfilaran 187 músics pels diferents espais.

Et convidem als següents concerts:

- DIVENDRES 11 juny : Lew Tabackin Trio

Les promocions dels concerts d'Adrià Font 600's Concerts de dijous 10 de juny i BBVermut" Fredi's Jazz Band + Young Efervence BB de diumenge 13, queden anul·lades per petició de l'organització per falta d'aforament a causa de les mesures per la COVID-19.

Entre tots els participants sortejarem 2 entrada doble per a cadascun dels concerts


Si tens alguna predilecció especial, anota-ho a 'observacions'
Teniu temps per participar fins un dia abans de la data de cadascun del concerts.
El sorteig es farà el dia abans de la data de cadascun dels concerts dins la Fórmula Estel


Resposta
Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
Les entrades es recolliran a la taquilla de la NOVA JAZZ CAVA (linc: https://www.jazzterrassa.org/) de Terrassa.

RÀDIO ESTEL li informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, tractem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva relació amb nosaltres així com les seves peticions, consultes, i gestió de serveis administratius. Per a més informació sobre l’aplicació del RGPD per Ràdio Estel, o si vol exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat de les dades o limitació del tractament, ho pot fer enviant un correu electrònic a dades@radioestel.cat adjuntant còpia del seu DNI i indicant en l'assumpte "Drets RGPD".
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta que:
El responsable del tractament de les teves dades personals és RÀDIO ESTEL.
La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la seva vinculació amb RÀDIO ESTEL, CATALUNYA CRISTIANA i el CLUB+AMICS.
Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc no es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

He llegit i accepto els termes legals
Accepto que Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i el Club+amics utilitzin les meves dades per enviar informació de les activitats, promocions, viatges que organitzen.
Ets sòci/a del Club més amics? Si No Fes-te'n soci
   
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET