Ràdio EstelRADIO ESTEL, CREIXENT DIA A DIAJa fa més de 20 anys que RÀDIO ESTEL aporta al conjunt de les comunicacions socials una veu catalana d'Església amb la voluntat d'arribar tothom. Des d'aleshores no ha deixat d'acompanyar molta gent que ha trobat en la nostra manera de fer la ràdio que els apropa al món des d'una perspectiva diferent, d'una manera rigorosa, tranquil·la, serena. Així ens ho reconeixen, i ens ho exigeixen, milers d'oients cada dia.

Però RÀDIO ESTEL no està sola en un panorama radiofònic ple d'ofertes de gran varietat i qualitat, a les quals s'hi pot accedir sense cap esforç, un panorama molt més complex del que hi havia quan l'emissora va començar a fer sentir la seva veu. Som una emissora privada que únicament pot tirar endavant amb una inversió publicitària suficient que permeti cobrir les despeses bàsiques del nostre projecte. Som diferents, tenim estil propi però estem també al mercat com qualsevol altre mitjà de comunicació privat; un mercat extraordinàriament complicat marcat per una crisi general que es deixa sentir a tot arreu, i per la ferotge competència existent que fa de la recerca publicitària un gran repte diari.

Això ens obliga a professionalitzar cada vegada més la gestió en la recerca d'un rigor i d'una excel·lència; que, enmig de tanta oferta, la nostra sigui cada vegada més la ràdio de referència per a la gent que cerca una programació parlada diferent, i una música actual i de sempre, d'alta qualitat, per als esperits més sensibles.

RÀDIO ESTEL és com una barca sotmesa a vents que bufen fort de totes bandes. El nostre dia a dia és el viatge cap a la sensibilitat de cadascun dels nostres actuals i futurs oients, però només podrem avançar enmig de les tempestes si la nostra posició social i empresarial és sòlida.

Aquest és el nostre repte.

Equip de Ràdio Estel
Direcció - Jaume Aymar (Barcelona, 1957) Entre altres responsabilitats i càrrecs ha estat delegat de Mitjans de Comunicació de l’arquebisbat de Barcelona, entre els anys 1994 i 1997, així com delegat diocesà d’Apostolat Seglar i professor de la Facultat de Filosofia i de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Actualment és el rector de la parròquia de Santa Maria de Badalona, Degà de Filosofia de la URL, càrrec que ja va ocupar de 1998 a 2005, així com director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel

Coordinador General - Enric Frigola (Peratallada, 1946) Entre altres responsabilitats i càrrecs ha estat treballant a Ràdio Girona, a Ràdio Espanya de Barcelona, a Ràdio 4 i Cadena 13. Durant 12 anys ha estat cap de programació i responsable de programació infantil a TVE de Sant Cugat del Vallès i entre el 2001 i el 2009 ha estat coordinador de Catalunya Cultura i Catalunya Música. Ha esta és vocal del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Actualment és el Coordinador General i Responsable de Personal de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
El 2000 el Col·legi de Periodistes li va concedir el guardó Ofici de Periodista. El 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el 2010 un dels Premis d'Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla.

Cap tècnic - Candi Ortiz

Adjunt a la Coordinació General - Xavier Aguilar

Departament de Redacció
Coordinador Ignasi Miranda
Redactors Mercè Raga, Borja Maria, Joan Trias
Productors David García i Ferran Capdevila

Departament Tècnic
Responsable Candi Ortiz
Coordinador Xavier Aguilar
Tècnics Toni Huguet, Jordi Carretero, Mario Ramírez i José Manuel Matoses

Departament de Discoteca
Coordinadora Maria Sierra Rodríguez

Departament de Publicitat
Comercial Carme Planàs
Locutora Beth Bardají

Departament d’Internet
Coordinador Xavier Aguilar

Departament d’Administració
Comptabilitat Isabel Giralt
Recepció Àngels Ribé

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET