Club+ amicsEL CLUB+AMICS, UN CLUB AMICEl Club+amics és el nou format de l’Associació d’Amics de CatalunyaCristiana que engloba els mitjans de comunicació de l’Església RàdioEstel i CatalunyaCristiana.

Creada l’any 1983 sota la direcció de Maria Figueras va néixer per donar suport al Setmanari CatalunyaCristiana; es van començar a fer viatges a Terra Santa i a d’altres rutes d’interès religiós i cultural.

Amb el Club continuarem fent els viatges i peregrinacions i oferirem un ventall més gran d’activitats com les visites d’escoles a l’emissora i al setmanari, la campanya de recollida de joguines; fomentarem la solidaritat amb projectes com la col·laboració de l’emissora diocesana de Quiché (a Guatemala), etc.

Convivència, solidaritat, història i cultura... tenim molt per aprendre.

Viatja, descobreix, experimenta i comparteix amb el Club+amics.

Equip del Club+amics
Direcció - Jaume Aymar (Barcelona, 1957) Entre altres responsabilitats i càrrecs ha estat delegat de Mitjans de Comunicació de l’arquebisbat de Barcelona, entre els anys 1994 i 1997, així com delegat diocesà d’Apostolat Seglar i professor de la Facultat de Filosofia i de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Actualment és el rector de la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Badalona, Degà de Filosofia de la URL, càrrec que ja vaig ocupar de 1998 a 2005, així com director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel

Coordinador General - Enric Frigola (Peratallada, 1946) Entre altres responsabilitats i càrrecs ha estat treballant a Ràdio Girona, a Ràdio Espanya de Barcelona, a Ràdio 4 i Cadena 13. Durant 12 anys ha estat cap de programació i responsable de programació infantil a TVE de Sant Cugat del Vallès i entre el 2001 i el 2009 ha estat coordinador de Catalunya Cultura i Catalunya Música. Ha esta és vocal del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Actualment és el Coordinador General i Responsable de Personal de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
El 2000 el Col·legi de Periodistes li va concedir el guardó Ofici de Periodista. El 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el 2010 un dels Premis d'Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla.

Coordinadora – Mercè Papiol

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET