En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Oberta fins a les 21.00 h, a la catedral de Barcelona, la capella ardent del Cardenal Carles

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de…

18 desembre 2013

Redacció

Comparteix

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de Ricard Maria Carles a la porta de la Catedral de Barcelona. L’arquebisbe emèrit va morir aquest dimarts de matinada a Tortosa, i centenars de persones ja van passar el mateix dia pel Palau Episcopal d’aquesta diòcesi, on havia estat bisbe més de 20 anys, per acomiadar-lo.

Fins a les 9 del vespre d'aquest dimecres i també aquest dijous a primera hora del matí, estarà oberta la capella ardent al cor central de la seu barcelonina, on també molta gent està donant l’últim adéu a qui va ser arquebisbe de Barcelona durant 14 anys. Aquest dijous, a les 11 del matí, amb transmissió en directe per Ràdio Estel, se celebrarà la Missa exequial a la mateixa catedral de Barcelona. Després, el difunt serà traslladat a València, on serà enterrat a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Més actualitat

SOCIETAT

No contestis 'sí' quan et truquin per telèfon

estafa del sí

L'Organització de Consumidors i Usuaris alerta d'aquesta i altres estafes telefòniques

30 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

Màrius Carol presenta el llibre 'Crónica de la España que dialoga' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

El periodista Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials

30 abril 2024

Redacció

POLÍTICA

Carlos Carrizosa sobre un possible retorn de Puigdemont: "Vostè saludaria a Putin?"

Carlos Carrizosa, candidat per Ciutadans a les eleccions catalanes del 12 de maig

El candidat de Ciutadans als comicis del 12 de maig, Carlos Carrizosa, diu que no té el compromís "ni del PSC ni del PP de no governar sense dependre dels vots dels independentistes"

29 abril 2024

Redacció