En directe

Fórmula Estel

Qui som

RÀDIO ESTEL, CREIXENT DIA A DIA

Ja fa quasi 30 anys que RÀDIO ESTEL aporta al panorama de mitjans catalans una veu d’Església amb la voluntat d’arribar tothom. Des d’aleshores no ha deixat d’acompanyar molta gent que ha trobat en la nostra manera de fer la ràdio que els apropa al món des d’una perspectiva diferent, d’una manera rigorosa, tranquil·la, serena. Som de les poques emissores a Catalunya amb una programació les 24 hores en català, i pioners en la ràdio privada de radiodifusió en la nostra llengua per a tot el país.

A l’any 2021 la programació de l’emissora va apostar per un model de mitjà generalista amb una potenciació de la seva proposta de servei pastoral. Un nou camí que passa per millorar el canal ràdio, establint a la vegada la base d’una web que serveixi de plataforma de continguts potent i propera gràcies a les xarxes socials. Uns continguts per arribar a tothom, adaptant-nos als temps, sense oblidar un element que també ens ha acompanyat sempre; una música actual i de sempre, d’alta qualitat, per als esperits més sensibles. 

Equip de Ràdio Estel 

Direcció: Toni Hervás (Barcelona, 1973) Periodista i consultor de comunicació. Ha treballat, entre d’altres, en mitjans com COM Ràdio, Onda Cero, Onda Rambla i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. També en institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’Escola Pia de Catalunya i la Fira de Barcelona.
Darrerament ha treballat per l’Oficina de Comunicació i RR.II de l’Arquebisbat de Barcelona, com a Press&Social Media&PR. Actualment és el director de Ràdio Estel.

Cap tècnic
Candi Ortiz 

Coordinador
Xavier Aguilar 

Departament de Redacció 
Coordinador de continguts: Sílvia Muñoz 
Redactors/es: Xavier Toscano, Júlia Julbe, Pau Massip, Judit Casellas i Sandra Gómez
Programes: Joan Trias, Mercè Raga, Ignasi Miranda, Olma Giró i Rafa Sanahuja
Productors: Ferran Capdevila i David García

Departament Tècnic 
Responsable: Candi Ortiz 
Coordinador: José Manuel Matoses 
Tècnics: Jordi Carretero, David Morral, Paula Moreno i Àngel Martínez 

Departament de Discoteca 
Coordinadora: Maria Sierra Rodríguez 

Departament de Publicitat
Directora comercial: Montse Sendra 
Creativitat: Beth Bardají 

Departament d’Internet i xarxes socials 
Coordinadora: Eva Cervera
Redactora: Vanesa Carrasquilla

Departament d’Administració 
Comptabilitat: Isabel Giralt i Dídac Campos

Recepció
Àngels Ribé i Esther Vey