En directe

Fórmula Estel

Qui som

RÀDIO ESTEL, CREIXENT DIA A DIA

Ja fa més de 25 anys que RÀDIO ESTEL aporta al panorama de mitjans catalans una veu d’Església amb la voluntat d’arribar tothom. Des d’aleshores no ha deixat d’acompanyar molta gent que ha trobat en la nostra manera de fer la ràdio que els apropa al món des d’una perspectiva diferent, d’una manera rigorosa, tranquil·la, serena.Som de les poques emissores a Catalunya amb una programació les 24 hores en català, i pioners en la ràdio privada de radiodifusió en la nostra llengua per a tot el país.

A l’any 2021 la programació de l’emissora ha apostat per un model de mitjà generalista amb una potenciació de la seva proposta de servei pastoral. Un nou camí que passa per millorar el canal ràdio, establint a la vegada la base d’una web que serveixi de plataforma de continguts potent i propera gràcies a les xarxes socials. Uns continguts per arribar a tothom, adaptant-nos als temps, sense oblidar un element que també ens ha acompanyat sempre; una música actual i de sempre, d’alta qualitat, per als esperits més sensibles. 

Equip de Ràdio Estel 

Direcció: Toni Hervás (Barcelona, 1973) Periodista i consultor de comunicació. Ha treballat, entre d’altres, en mitjans com COM Ràdio, Onda Cero, Onda Rambla i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. També en institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’Escola Pia de Catalunya i la Fira de Barcelona.
Darrerament ha treballat per l’Oficina de Comunicació i RR.II de l’Arquebisbat de Barcelona, com a Press&Social Media&PR. Actualment és el director de Ràdio Estel.

Cap tècnic
Candi Ortiz 

Coordinació
Xavier Aguilar 

Departament de Redacció 
Coordinador de continguts: Diana Silva 
Redactors: Anna Closa, Olma Giró, Xavier Toscano, Pere Juventí, Carla Bohigas, Judit Casellas, Sílvia Muñoz, Laura Polo
Programes: Pol Marsà, Mercè Raga, Joan Trias, Rafa Sanahuja i Ignasi Miranda
Productors: David García, Ferran Capdevila, Galdric Pelegrí, Pau Massip

Departament Tècnic 
Responsable: Candi Ortiz 
Coordinador: Xavier Aguilar 
Tècnics: Jordi Carretero, José Manuel Matoses, David Morral, Paula Moreno i Manel López 

Departament de Discoteca 
Coordinadora: Maria Sierra Rodríguez 

Departament de Publicitat
Director comercial: Carlos Alonso 
Comercial: Carme Planàs 
Creativitat: Beth Bardají 

Departament d’Internet i xarxes socials 
Eva Cervera, Maria José Mendoza i Mercè Mondelo

Departament d’Administració 
Comptabilitat: Isabel GIralt i Dídac Campos

Recepció
Àngels Ribé i Esther Vey