En directe

Fórmula Estel

Actualitat

El 57 % de les dones que utilitzen el transport públic pateixen assetjament sexual

Assetjament transport públic

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, apunta a Ràdio Estel que la solució passa per una feina d'educació i conscienciació prèvia

23 setembre 2021

Redacció

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona sobre la reobertura de l’oci nocturn: “tindrà poca incidència al territori perquè la majoria de locals nocturns no disposen de terrassa”

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha parlat aquest dimecres a El Matí a Ràdio Estel sobre la festa Major de Santa Tecla, de la "mínima incidència que tindrà la reobertura de l'oci nocturn a espais exteriors a Tarragona", i de la polèmica que hi ha amb els bars de la plaça de la Font.

22 setembre 2021

Redacció

Esteve Camps, president del Patronat de la Sagrada Família: “En cap moment ha estat en perill la continuïtat de l’obra del Temple.”

Les obres del temple de la Sagrada Família no s'aturen i segons ha confirmat aquest dimarts a Ràdio Estel el president del patronat Esteve Camps, el pròxim 8 de desembre s'inaugurarà la torre de Maria, la segona més alta de la Basílica.

21 setembre 2021

Redacció

Sergio Rodríguez, alcalde de El Paso (La Palma) “A la trajectòria de la lava li segueix una franja de seguretat suficientment grossa que fa que la població estigui segura, en aquests moments.”

L'Illa de Palma a Canàries segueix en erupció. Els rius de lava de sis metres d'alçada ja hi han arrasat més d'un centenar de cases. La riuada de foc i roques del volcà de la Cumbre Vieja està baixant lentament cap al mar. Ja hi ha més de 5.000 persones evacuades, entre residents i turistes i més d'un centenar de cases afectades.

20 setembre 2021

Redacció

Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat: “fins que no vegi el BOE publicat, no estaré segur que això s’hagi aturat”

Aquest diumenge es manté la manifestació contra l'ampliació de l'Aeroport. Ho fan tot i la negativa del Govern Espanyol a dur a terme la inversió finalment en els pròxims cinc anys. Una decisió que ha causat un terrabastall polític a Catalunya els darrers dies.

17 setembre 2021

Redacció

Magda Campins, portaveu Hospital Vall d’Hebron: “El passaport Covid és una mesura adequada per controlar la circulació del virus ”

Pol Marsà entrevista la doctora Magda Campins per parlar sobre el passaport Covid

16 setembre 2021

Redacció

Manel Gasch, nou abat de Montserrat

La comunitat benedictina l’ha escollit aquest matí per al càrrec com a abat i ja exerceix el govern del monestir

15 setembre 2021

“Les solucions per reduir la pobresa no passen per donar una subvenció, calen solucions estructurals”

Fernando Antón Alonso: “Les solucions per reduir la pobresa no passen per donar una subvenció, calen solucions estructurals”

Aquest dimarts ha estat entrevistat al programa El Matí a Ràdio Estel l’investigador de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, Fernando Antón Alonso com…

14 setembre 2021

“Cal un diàleg silent, més profund, d’empatia envers els sentiments de l’altre”

El Cardenal Joan Josep Omella diu en una entrevista a Ràdio Estel que el canvi a la taula de diàleg ha de ser de cor, no només estructural.

13 setembre 2021

Redacció

Ràdio Estel comença temporada amb una programació totalment renovada

Ràdio Estel comença avui la seva programació 2021-22 marcada per una profunda renovació i una aposta per la informació social i religiosa. S’ha fet un…

13 setembre 2021

“El Matí” a Ràdio Estel entrevista el cardenal Joan Josep Omella

El Matí a Ràdio Estel entrevista a l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, Pol Marsà conversarà sobre l’actualitat amb el cardenal Omella a…

13 setembre 2021