En directe

El Matí a Ràdio Estel

Actualitat

Esteve Camps, president de la Junta Constructora de la Sagrada Família: “Avui és un dia per gaudir”

Aquest dimecres s’encén l’estel de Maria que corona la torre de la mare de déu de la basílica

8 desembre 2021

Redacció

La Generalitat alerta que 1 de cada 5 infants ha patit abusos sexuals infantils

En una entrevista al Tot Anirà Bé, la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, valora que "és una oportunitat molt bona poder construir de zero aquest departament que posa a la societat davant del mirall".

7 desembre 2021

Redacció

Montserrat recull les millors fotografies del pare Bonaventura Ubach a través de l’exposició 'La mirada del biblista. Instants d’eternitat. El Pròxim Orient en el fons fotogràfic del P.Ubach'

El comissari de l’exposició, l’arqueòleg Joan Eusebi Garcia, reivindica la figura i el llegat fotogràfic de Bonaventura Ubach

7 desembre 2021

Redacció

El doctor Salvador Macip augura un Nadal "amb normalitat" si aquests tres dies festius es desenvolupen "amb prudència"

En una entrevista a Ràdio Estel, el metge creu que encara és aviat per valorar la incidència de la variant Òmicron a Catalunya.

6 desembre 2021

Redacció

Les reserves pels viatges de l'Imserso començaran el 14 de desembre

En una entrevista al Matí a Ràdio Estel, el president de l'Associació corporativa d'agències de viatges especialitzades, Martí Sarrate, ha criticat el retard de trenta anys que ha patit el sector a causa de la pandèmia.

3 desembre 2021

Redacció

Bea Novales, directora de programes d’Oxfam Intermón: "Seguim sense entendre que la pandèmia és un problema global"

La fundació ho posa de manifest un dia després que Brussel·les plantegi la vacunació obligatòria a la Unió Europea quan a l'Àfrica no s'arriba a un 10% de població vacunada.

2 desembre 2021

Redacció

El Govern creu que s’han d’apujar els impostos per implementar la renda bàsica

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', el director de l'oficina de renda bàsica de la Generalitat, Sergi Raventós, considera que la mesura no serà un desincentiu per buscar feina.

1 desembre 2021

Redacció

El sector sanitari insisteix en la importància de la immunitat de grup per fer front a la nova variant Òmicron

La responsable de la unitat d’aïllament de malalties altament transmissibles a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Vicky Fumadó apunta que, a banda de vacunar a la població major de seixanta anys, els infants també s’haurien de vacunar.

30 novembre 2021

Redacció

Les administracions preveuen més de 7.300 desnonaments a Catalunya el 2022

La Generalitat espera 3.800 llançaments de famílies vulnerables, sense comptar Barcelona, i l'Ajuntament de Barcelona en comptabilitza 3.500 només a la capital catalana.

29 novembre 2021

Lucia Martín, regidora d'habitatge a l'Ajuntament de Barcelona, creu que la moratòria dels desnonaments es renovarà al febrer

Segons una licitació en la qual ha tingut accés Ràdio Estel, Barcelona preveu 3.500 desnonaments el 2022; 2.500 de nous i un miler provinents d’anys anteriors.

26 novembre 2021

Redacció

Els serveis d'atenció integral a les dones denuncien que hi ha propietaris que es neguen a llogar pisos a víctimes de violència masclista

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', Irene Andrés, la responsable del servei d'atenció integral a les dones d'In via, ha defensat la importància de l'assessorament i l'acompanyament a les víctimes a l'hora de denunciar.

25 novembre 2021

Redacció

Francina Martí, presidenta de la Fundació Rosa Sensat, creu que la sentència del Suprem que obliga Catalunya a impartir un 25% de les classes en castellà "no tindrà recorregut"

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', la presidenta de l'entitat defensora de l'escola catalana ha mostrat la seva preocupació per les últimes dades sobre el retrocés de l'ús del català a les escoles.

24 novembre 2021

Redacció