En directe

Laudes

Contacte

Perquè la vostra comunicació sigui com més eficaç millor, busqueu, d'entre les següents, l'opció que més s'ajusta al motiu del vostre missatge.

RÀDIO ESTEL
Fundació Missatge Humà i Cristià de l’Arquebisbat de Barcelona
Comtes de Bell-lloc, 67
08014 Barcelona
Telèfon: 93 409 27 70

Per enviar opinions dels oients:
Ràdio Estel dona veu a les opinions dels seus oients, així com a rèpliques i suggeriments d'interès general que siguin respectuoses amb les persones i les institucions. Ràdio Estel es reserva el dret d'extractar-les. Demanem comprensió i que accepteu que no podem mantenir correspondència o contacte telefònic sobre les opinions rebudes ni tampoc retornar-les. Han d'estar firmades, indicant DNI, domicili i telèfon o mitjà de contacte amb el seu autor.
Ho podeu fer al correu electrònic 
oients@radioestel.cat

Per a petició de cançons emeses a Ràdio Estel Per demanar informació sobre alguna cançó emesa a Ràdio Estel, podeu sol·licitar informació al Departament de discoteca a través del correu electrònic:
discoteca@radioestel.cat

Per enviar notes de premsa
Si desitgeu enviar notes de premsa, han de ser remeses directament a
informatius@radioestel.cat

Per contractar publicitat
Si desitgeu contractar publicitat a les pàgines de Catalunya Cristiana, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de Publicitat: 
comercial@radioestel.cat

Per aclarir dubtes tècnics i enviar suggeriments sobre la web de Ràdio Estel
Totes les preguntes i dubtes sobre el funcionament de la web de Ràdio Estel, així com els problemes tècnics que detecteu mentre navegueu, cal enviar-les a 
web@radioestel.cat

Per poder comprendre millor el vostre problema, si us plau, indiqueu al vostre missatge la versió i el tipus de navegador que utilitzeu. També ens podeu enviar opinions i suggeriments sobre la web.