En directe

Fórmula Estel

Contacte

Perquè la vostra comunicació sigui com més eficaç millor, busqueu, d'entre les següents, l'opció que més s'ajusta al motiu del vostre missatge.

RÀDIO ESTEL
Fundació Missatge Humà i Cristià de l’Arquebisbat de Barcelona
Comtes de Bell-lloc, 67
08014 Barcelona
Telèfon: 93 409 27 70

Per enviar opinions dels oients
Ràdio Estel dona veu a les opinions dels seus oients, així com a rèpliques i suggeriments d'interès general que siguin respectuoses amb les persones i les institucions. Ràdio Estel es reserva el dret d'extractar-les. Demanem comprensió i que accepteu que no podem mantenir correspondència o contacte telefònic sobre les opinions rebudes ni tampoc retornar-les. Han d'estar firmades, indicant DNI, domicili i telèfon o mitjà de contacte amb el seu autor.
Ho podeu fer al correu electrònic 
oients@radioestel.cat

Per a petició de cançons emeses a Ràdio Estel Per demanar informació sobre alguna cançó emesa a Ràdio Estel, podeu sol·licitar informació al Departament de discoteca a través del correu electrònic:
discoteca@radioestel.cat


Per enviar notes de premsa
Si desitgeu enviar notes de premsa, han de ser remeses directament a
informatius@radioestel.cat

Per contractar publicitat
Si desitgeu contractar publicitat a les pàgines de Catalunya Cristiana, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de Publicitat: 
comercial@radioestel.cat

Per aclarir dubtes tècnics i enviar suggeriments sobre la web de Ràdio Estel
Totes les preguntes i dubtes sobre el funcionament de la web de Ràdio Estel, així com els problemes tècnics que detecteu mentre navegueu, cal enviar-les a 
web@radioestel.cat

Per poder comprendre millor el vostre problema, si us plau, indiqueu al vostre missatge la versió i el tipus de navegador que utilitzeu. També ens podeu enviar opinions i suggeriments sobre la web.