En directe

Fórmula Estel

ALTRES

Èxit del Romiatge del Club+amics a Montserrat

En dos autocars i alguns cotxes particulars, els peregrins arribaren al Monestir al voltant de les deu del matí, per a acudir “corre-cuita” a la…

31 maig 2014

Comparteix

En dos autocars i alguns cotxes particulars, els peregrins arribaren al Monestir al voltant de les deu del matí, per a acudir “corre-cuita” a la recepció que ens va fer el Pare Abat Josep Maria Soler. Primer va parlar Mossèn Jaume Aymar, director de Radio Estel i Catalunya Cristiana, oferint el romiatge en aquesta diada de la visitació, responent el Pare Abat qui destacà la importància de Catalunya Cristiana i de Radio Estel a l'hora de difondre la paraula i les pregaries. Va destacar, també, la gran tasca feta per ambdós mitjans al llarg de la seva trajectòria.

A les 11 del matí els romeus van passar a la missa conventual, on oferiren el romiatge a la Moreneta. Alguns participants van fer la ofrena i al final, plegats, amb el temple de gom a gom, es va cantar el Virolai.

Especialment emotiva va ser desprès de la missa la visita a les sales de l'hotel Abat Cisneros on hi havia una exposició, inaugurada a l'abril i que romandrà fins a l'octubre, titular Un ara mateix... per sempre. Aquesta anava dedicada a la obra i vida de Monsenyor Joan Carrera, bisbe auxiliar de Barcelona, finat l'any 2008, fortament vinculat a Radio Estel i a Catalunya Cristiana, on escrivia la seva columna precisament anomenada Ara mateix.

Dinar amb el Cardenal

Al dinar de germanor contàrem amb la presencia i les paraules de Monsenyor Dr. Lluís Martínez Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona qui elogià la tasca d'ambdós mitjans i la gran ajuda del amics del Club, agraint el lliurament, disponibilitat i dedicació.  

Cova Sant Ignasi

Al final del dinar, els assistents es van desplaçar fins a Manresa per a visitar la Cova de Sant Ignasi, veient l'audiovisual, visitant el museu i finalment dedicant una estona de pregaria a l'església edificada sobre la cova on el sant visqué gairebé un any com a penitent.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024