En directe

Vespres

ALTRES

Pep Sala reviu la seva trajectòria des de Ràdio Estel, on ha presentat 'PS', el seu nou disc

Pep Sala ha estat a RàdioEstel per fer repàs dels seus 30 anys a dalt dels escenaris i presentar-nos el seu disc, PS. En una…

14 novembre 2014

Comparteix
Pep Sala ha estat a RàdioEstel per fer repàs dels seus 30 anys a dalt dels escenaris i presentar-nos el seu disc, PS. En una entrevista emesa aquest divendres al matí des de Fórmula Estel, hem comentat la versió que Shakira ha fet del seu mític Boig per tu i l’obra que presenta aquest mateix divendres a les 20.00 hores a la sala Luz de Gas de Barcelona. 
L’exguitarrista de SAU ha explicat que escolta Ràdio Estel sempre que fa llargs viatges en cotxes i que li encanta la música de la nostra emissora. De tota manera, ha confessat que, quan sonen cançons seves, com ara Boig per tu o El tren de mitjanit, prefereix baixar el volum de la ràdio.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024