En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel augmenta l'audiència diària de 5.000 oients: gràcies per creure-hi!

Aquest dimarts al matí s’ha donat a conèixer el resultat de l’última onada de l’Estudi General d’Audiències, corresponent als mesos d’octubre i novembre. RàdioEstel, amb…

2 desembre 2014

Comparteix
Aquest dimarts al matí s’ha donat a conèixer el resultat de l’última onada de l’Estudi General d’Audiències, corresponent als mesos d’octubre i novembre. RàdioEstel, amb 14.000 oients diaris, n’augmenta de 5.000 en relació amb l'anterior onada, corresponent al mes de juliol. L’emissora ha passat de 37.000 a 39.000 en l’apartat d’audiència acumulada, és a dir, oients que, sense escoltar-nos cada dia, ens tenen com una emissora de referència.
Per comarques, on més s’escolta RàdioEstel és al Barcelonès, a l'Alt Camp, al Baix Camp, al Bages, al Baix Llobregat, a Osona, al Tarragonès i al Vallès Oriental. GRÀCIES PER CREURE-HI!

Més actualitat

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Infraestructures

Rodalies trigarà "unes setmanes" en normalitzar-se

En una entrevista a Ràdio Estel, Mar Ruiz, cap de comunicació d'Adif a Catalunya, ho justifica assegurant que "l'estació afectada de Montcada és estratègica"

13 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Xavier Tomàs: "Els partits polítics no han sabut convèncer amb el seu relat a través de mitjans o xarxes socials"

Xavier Tomàs és consultor de comunicació política | RÀDIO ESTEL

El consultor de comunicació política creu que ha sigut una campanya electoral "estranya" sense "una pregunta clara"

10 maig 2024

Redacció