En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

La Sagrada Família felicita el Nadal amb una versió audiovisual única del 'Santa Nit'

Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert…

22 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert de persones que canten la nadala Santa Nit amb diversos idiomes i per diferents espais del temple: la nau, les cantories, el pont de les torres, les façanes i altres punts. Nens, adults, gent gran, barcelonins i gent d’arreu, tots són els protagonistes d’aquest vídeo. Les corals Vent del Nord, La Fuga, Sinera i Virolet, dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), són les encarregades de donar veu a la Nadala.
Aquesta felicitació forma part de tota una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L'animació està en marxa des de dijous passat, 20 de desembre, al vespre. La Sagrada Família, a través de la façana, i de la seva simbologia, vol transmetre un missatge de fe, d'esperança i de caritat. La felicitació d'enguany a la ciutat de Barcelona es basa en l'alternació de llum sobre tota la façana del naixement. Gràcies a la claror, es destaquen algunes escenes concretes del naixement esculpit a la pedra, tot seguint la lectura del poema de Sagarra.
Josep Maria de Sagarra va escriure al 1930 El poema de Nadal, obra triada per la Sagrada Família per ser coneguda i arrelada a la nostra cultura. Un dels seus ingredients, a part del domini absolut del llenguatge, és la humanitat en totes les seves dimensions.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024