En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

El delegat de Pastoral Social de Barcelona diu que la Jornada de Migracions és "una crida davant la tragèdia de molta gent"

L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la…

14 gener 2015

Redacció

Comparteix
L'Església celebra aquest diumenge la Jornada Mundial de les Migracions, amb el lema "Una Església sense fronteres, mare de tots". Amb motiu d'aquesta commemoració, la Delegació de Pastoral Social de l'Arquebisbat de Barcelona ha organitzat per al diumenge següent, dia 25, una trobada oberta en què es reflexionarà al voltant d'un altre lema: "Tu tens la clau de la convivència".
El delegat de Pastoral  Social de l'Arquebisbat de Barcelona, Josep Maria Jubany, ha explicat que la jornada, que es farà a la Parròquia de Santa Madrona, al barri barceloní del Poble Sec, "té la particularitat de donar importància, aquesta vegada, a una estona de pregària per totes les persones que han mort a la Mediterrània en el seu intent d'arribar a Europa, en sintonia amb la crida del Papa l'any 2013 a Lampedusa". Jubany ha afegit que "hi són convidats tots els creients amb sensibilitat davant la tragèdia de persones que, com diu el Papa, busquen un port de salvació i, abans d'arribar-hi, naufraguen". En aquesta línia, ha afegit que la intenció de la delegació és interpel·lar tothom "a plorar pels morts a la mar, perquè fins ara sovint no ho hem fet".
La jornada començarà amb l'Eucaristia a les 12.00 h. Després, s'obrirà una exposició sobre les edicions de la trobada els últims anys amb una conferència i, finalment a les 16.00, es farà la pregària. També Josep Maria Jubany ha animat els cristians a viure la Jornada Mundial d'aquest diumenge, 18 de gener, "des del desig de visualitzar la gran riquesa que ens porten els immigrants i per agrair tot el que ells fan per nosaltres, com també allò que nosaltres fem per ells".
Es pot escoltar aquí (des del minut 29'00") tota l'entrevista a Josep Maria Jubany.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024