En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La carxofa, una planta de la qual s’aprofita tot

Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un…

5 febrer 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un producte de temporada, molt mediterrani i molt aprofitable: "Amb les llavors es fa oli i, de les fulles grosses, s’obté l’acerina de la qual es fan molts productes farmacèutics per la salut del fetge. Té, de fet, molts efectes en la salut: augmenta la secreció de bilis, ens ajuda a baixar els triglicèrids i el colesterol, i és rica en fibra".
Com es mengen? De moltes maneres: crues, cuites, fregides, al forn, guisades, a la brasa... Podem fer una amanida, un carpaccio, una truita, acompanyar-les amb arròs. Faràs bé introduint en la teva dieta la carxofa.
Escolta aquí (minut 31'00") l’espai Nutrició i Salut.

Més actualitat

SOCIETAT

Pilarín Bayés atura l'activitat a causa d'una caiguda: "Tenia compromisos per Nadal que no podré complir"

Pilarín Bayés ha il·lustrat la infància de centenars de milers de catalans al llarg de la seva trajectòria. Ara, però, ha de fer una petita…

5 desembre 2025

CINEMA

CULTURA

ENTREVISTES

Judith Colell i Miki Esparbé: "Estem en un moment d'un risc molt alt davant la deshumanització"

Judith Colell i Miki Esparbé

Parlem amb la directora Judith Colell i l'actor Miki Esparbé sobre la pel·lícula 'Frontera', que s'estrena el pròxim 12 de desembre

5 desembre 2025

Redacció

RELIGIÓ

La cloenda del Mil·lenari de Montserrat, a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

Escolta en directe l'acte de cloenda d'aquest dilluns 8 de desembre, a partir de les 18:45 h

5 desembre 2025

Redacció