En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Tria Escola Cristiana", nou programa a Ràdio Estel

Ràdio Estel us oferirà el nou programa "Tria Escola Cristiana" de dilluns a divendres, entre el 16 i el 27 de febrer i des de les…

16 febrer 2015

Comparteix

Ràdio Estel us oferirà el nou programa "Tria Escola Cristiana" de dilluns a divendres, entre el 16 i el 27 de febrer i des de les 13.10 fins a les 13.30 h. El projecte educatiu dels centres associats a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, el professorat, l'orientació, el model multilingüe, l'horitzó digital i l'ús de les noves tecnologies són algunes de les principals raons per triar una escola integrada en una gran família d'inspiració cristiana. 


"Tria Escola Cristiana", amb l'assessorament de la FECC, estarà dirigit i presentat per Ignasi Miranda, amb el suport de l'equip d'informatius de Ràdio Estel.

El programa especial està emmarcat en una campanya de promoció que fa la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. TRIA ESCOLA CRISTIANA, que és el lema de la campanya, és també el nom del programa, amb el qual la nostra emissora vol acostar els oients a tota la realitat dels centres de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. 'TRIA ESCOLA CRISTIANA' vol ser un paisatge educatiu compromès amb la qualitat per a tothom, un espai per compartir el caràcter propi i el projecte comú dels centres catalans i una proposta per conèixer el professorat i l'orientació d'un model educatiu al servei de la societat catalana. Valors, cultura, diversitat lingüística i noves tecnologies seran una part important del contingut del programa, que inclourà també testimonis que mostren l'interior d'una opció educativa enriquidora.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024