En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La cantant Amaia Montero afronta el concert d'aquest dissabte, a Cornellà, com un pas més per comunicar "noves emocions"

Amaia Montero actua aquest dissabte a l'Auditori de Cornellà de Llobregat a les 21.00 hores. La cantant donostiarra ha presentat l'actuació aquest divendres en una…

24 abril 2015

Redacció

Comparteix
Amaia Montero actua aquest dissabte a l'Auditori de Cornellà de Llobregat a les 21.00 hores. La cantant donostiarra ha presentat l'actuació aquest divendres en una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, on s'ha referit a Palabras, tema que ha portat l'artista aquests últims mesos a fer realitat, després de tres anys de silenci, el disc Si Dios quiere, yo también, el tercer en solitari amb la col·laboració de grans músics del Regne Unit. Amaia Montero ha dit que està molt il·lusionada. "Gravar el disc a Londres, en directe, ha estat una experiència molt positiva, amb gran energia i una producció molt particular. N'he après molt", ha explicat.
La cantant, en la mateixa línia, ha descrit el seu últim treball en clau d'evolució artística i personal, també pensant en un futur actiu i amb projectes. "Un disc és una actualització de sentiments, fotografies d'emocions que mostren com una persona veu la vida", ha destacat. Amaya Montero ha afegit que "també s'hi veu el pas dels anys, perquè no és el mateix tenir 25 anys que 38". La cantant basca, que ha reconegut que "sempre queden coses per explicar", ha confirmat que espera "escriure nous temes, des del desig d'observar i parlar de la connexió emocional entre les realitats de l'ésser humà, com ara l'amor i el desamor amb totes les seves cares"
Amaia Montero ha assegurat que està "molt emocionada, tant per aquest disc com per les actuacions en directe". Finalment ha qualificat de "reafirmació d'una carrera en solitari" aquest treball, i ha assegurat que li agrada molt "cantar per al públic de Catalunya, que sempre respon i tracta molt bé".
Es pot escoltar aquí (des del minut 32'00") tota l'entrevista a Amaia Montero.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024