En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

L'arquebisbe electe Joan Josep Omella ja té objectius per a Barcelona

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i…

6 novembre 2015

Redacció

Comparteix

JuanJosé Omella, nou arquebisbe electe de Barcelona, ha començat la seva roda de premsa a laRioja aquest divendres, poc després de la una del migdia, i ho fa fet allargant la mà als nousfeligresos catalans. Ha dit que està “desitjant coneixèr-los". Estàprevist que Monsenyor Omella prengui possessió de l'arxidiòcesi amb l'entrada el dia 26 dedesembre. El seu objectiu principal és seguir fent camí, com ja ha fet aCalahorra i la Calzada-Logronyo. Omella ha comentat que entén el fet que, a una part de lasocietat catalana, li hagués agradat tenir unbisbe català i que elsencàrrecs que li han arribat des de la Sant Seu són que “faci el que pugui". 

Demoment, el que vol fer Omella és conèixer bé la diocèsi, i s’ha marcat diversosobjectius: "La família ésun dels objectius que ens plantegem. Com a església tenim un missatge i unaparaula d'aportar". Omella ha afegit que "els joves sense futur i amb problemes són un altre delspunts que requereixen la nostra atenció. Hem de fer el que puguem per donar-lossuport i ajudar-los". Segons Omella, el més important en aquesta nova etapaés "aconseguir un gran pacte contrala pobresa".

Més actualitat

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Infraestructures

Rodalies trigarà "unes setmanes" en normalitzar-se

En una entrevista a Ràdio Estel, Mar Ruiz, cap de comunicació d'Adif a Catalunya, ho justifica assegurant que "l'estació afectada de Montcada és estratègica"

13 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Xavier Tomàs: "Els partits polítics no han sabut convèncer amb el seu relat a través de mitjans o xarxes socials"

Xavier Tomàs és consultor de comunicació política | RÀDIO ESTEL

El consultor de comunicació política creu que ha sigut una campanya electoral "estranya" sense "una pregunta clara"

10 maig 2024

Redacció