En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Vaticà deplora els atemptats de París i demana "resposta decisiva" a l'odi terrorista: "La violència no resol res"

El director de la Sala de Premsa de la Santa Seu, Federico Lombardi, ha afirmat aquest dissabte que, des del Vaticà, se segueixe de prop…

14 novembre 2015

Aci prensa

Comparteix
El director de la Sala de Premsa de la Santa Seu, Federico Lombardi, ha afirmat aquest dissabte que, des del Vaticà, se segueixe de prop els greus atemptats perpetrats aquest divendres a la nit a París. Juntament amb el Papa Francesc, el portaveu ha expressat la seva més radical condemna a aquests fets sense precedents que s'han cobrat la vida de més de 150 persones. En la declaració, el també jesuïta subratlla el salt de barbàrie d'aquestes accions. "Estem sorpresos per aquesta nova manifestació embogida de violència terrorista i d'odi que condemnem de la manera més radical juntament amb el Papa i amb tots els que estimen la pau", indica el text.
En la mateixa línia, Lombardi ha assegurat que l'acció terrorista interpela tot el món. "Resem per les víctimes, pels ferits i per tot el poble francès. Aquest és un atac contra la pau de tota la humanitat que requereix una resposta decisiva i solidària de part de tots nosaltres per contrarestar la difusió de l'odi homicida en totes les seves formes", conclou la declaració.

D'altra banda, el cardenal secretari d'Estat del Vaticà, Pietro Parolin, ha enviat en nom del Sant Pare un telegrama a l'arquebisbe de París, André Vingt-Trois, en què destaca que  «el Papa Francesc s'uneix amb la pregària al patiment de les famílies provades per aquest drama així com al dolor del poble francès». L'escrit també afirma que, «una vegada més, el Sant Pare condemna amb vigor la violència, que no resol res, i implora a Déu que inspiri en tothom pensaments de pau».

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024