En directe

Completes

ALTRES

Federico Lombardi serà entrevistat aquest divendres a les 19.15h

El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio…

18 març 2016

Ignasi Miranda

Comparteix
El portaveu de la Santa Seu, Federico Lombardi, serà entrevistat aquest divendres a les 19.15 hores dins el programa El mirador de l’actualitat de Ràdio Estel. La seva trajectòria com a home important en la comunicació de l’Església aquests últims 10 anys, la seva feina a Ràdio Vaticana des de 1990, la seva valoració sobre el Papa Francesc en aquests tres anys de Pontificat, la seva missió com a director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu i els últims esdeveniments viscuts a Roma (sobretot l’Any de la Misericòrdia i el Sínode de la Família) seran alguns dels temes que tractarà Lombardi en aquesta entrevista exclusiva per als nostres mitjans.
Federico Lombardi acaba de deixar la direcció de Ràdio Vaticana, dins el procés de reorientació i unificació en els Serveis de Comunicació de la Santa Seu. Seguirà, això sí, com a director de l’Oficina de Premsa i com a portaveu del Vaticà. Lombardi va ser nomenat per a aquests càrrecs ja per Benet XVI l’any 2006 en substitució de Joaquín Navarro-Valls, que havia estat el gran reformador de la comunicació a Roma en les dues dècades anteriors, amb Joan Pau II. El Pare Lombardi, que és jesuïta, ha anat veient consolidada i reforçada la seva posició per la confiança que té en ell l’actual pontífex, Francesc.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024