En directe

Fabricació Pròpia

ESGLÉSIA MÓN

Almenys 25 morts en un atemptat a la catedral cristiana copta del Caire

Almenys 25 persones han mort aquest diumenge i 49 més han resultat ferides en un atemptat contra el complex eclesiàstic on es troba la Catedral…

11 desembre 2016

Efe

Comparteix
Almenys 25 persones han mort aquest diumenge i 49 més han resultat ferides en un atemptat contra el complex eclesiàstic on es troba la Catedral cristiana copta del Caire, segons informa el portaveu del Ministeri de Sanitat egipci, Sharif Wadia. Segons el mateix responsable governamental, que ha visitat el lloc al costat del ministre de l'Interior, Magdy Abdelgafar, entre els ferits hi ha nombroses persones en estat greu.
El grup opositor Germans Musulmans ha condemnat "amb força" l'explosió, i ha responsabilitzat al govern egipci de la mort d'almenys 25 persones. El president d'Egipte, Abdel Fattah Al Sissi, ha declarat tres dies de dol oficial, alhora que ha condemnat els fets qualificant-los de "vil atac de terrorisme" que apunta a "la nació, tant coptes com musulmans". En un comunicat emès per la Presidència del país, ha afegit que "Egipte, com sempre, només guanyarà en força i unitat en enfrontar-se a aquestes situacions". A través de les xarxes socials, el grup islamista ha condemnat "qualsevol acció contra els fills del poble egipci", siguin cristians o musulmans.

Més actualitat

SOCIETAT

No contestis 'sí' quan et truquin per telèfon

estafa del sí

L'Organització de Consumidors i Usuaris alerta d'aquesta i altres estafes telefòniques

30 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

Màrius Carol presenta el llibre 'Crónica de la España que dialoga' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

El periodista Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials

30 abril 2024

Redacció

POLÍTICA

Carlos Carrizosa sobre un possible retorn de Puigdemont: "Vostè saludaria a Putin?"

Carlos Carrizosa, candidat per Ciutadans a les eleccions catalanes del 12 de maig

El candidat de Ciutadans als comicis del 12 de maig, Carlos Carrizosa, diu que no té el compromís "ni del PSC ni del PP de no governar sense dependre dels vots dels independentistes"

29 abril 2024

Redacció