En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Adoració de l'Infant a la Sagrada Família

"La Sagrada Família s'ha de viure, ha de ser part integrant del dia a dia dels ciutadans" Ho ha dit Esteve Camps, president delegat de…

22 desembre 2016

Pep Daudé / basílica Sagrada Família

Comparteix

"La Sagrada Família s'ha de viure, ha de ser part integrant del dia a dia dels ciutadans" Ho ha dit Esteve Camps, president delegat de la Junta Constructora de la basílica de la Sagrada Família, en el primer dia de l'adoració de l'Infant a la façana del Naixement.

L'activitat, gratuïta, es fa els dies 21, 22 i 23 de desembre de sis a vuit del vespre. Com a novetat d'enguany s'obsequia els assistents amb xocolata desfeta. L'adoració s'inclou en la campanya "El Nadal és sagrat, viu-lo en Família" i compta amb la participació de corals infantils. Aquest és el quart any consecutiu que la basílica de la Sagrada Família organitza l'adoració de l'Infant de la façana del Naixement, activitat que va celebrar per primera vegada el desembre del 1969.

El Nadal és Sagrat, viu-lo en Família!

Sota aquest títol, la Sagrada Família organitza diverses activitats durant el mes de desembre amb l'objectiu d'apropar-se al públic local. A més de l'adoració a l'Infant, la basílica celebra el seu tradicional Taller infantil de Nadal, on els infants gaudeixen d'una visita al temple amb un acompanyant molt especial: un pastoret que ha perdut el seu ramat i ha d'anar a adorar el nen Jesús. I a través de la realització d'una activitat plàstica, els nens i nenes s'enduen el seu Nadal personalitzat a casa.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024