En directe

Fabricació Pròpia

FÓRMULA ESTEL

"La faceta de l’ésser és la que impulsa totes les altres"

La trobada interna amb nosaltres mateixos no es construeix amb un dia ni amb dos. És un camí. Jordi Palou-Loverdos, advocat, mediador internacional i membre…

16 maig 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La trobada interna amb nosaltres mateixos no es construeix amb un dia ni amb dos. És un camí. Jordi Palou-Loverdos, advocat, mediador internacional i membre de l’equip impulsor de la Casa de l’Ésser, defensa que “la faceta de l’ésser és la que impulsa totes les altres”, i sosté: “Si la nostra força exterior està basada en idees, amb emocions, que no parteixen del centre, de l’ésser, no deixen de ser accions, que és el que ens convida des de petits, que és sobretot, a fer”.
La Casa de l’Ésser és un col·lectiu de persones de perfils diversos: pensadors, acadèmics, persones d’acció, persones públiques i persones anònimes, que proposen aprendre a ésser. La vicepresidenta, Gina Aran, ha explicat aquest divendres a la Fórmula Estel quines són les claus pel camí interior: “Coherència interna i externa: ens hem de conèixer nosaltres mateixos per després transmetre i projectar una coherència cap als altres, i que, alhora, el vincle amb els altres també generi un valor, felicitat, concòrdia, i que puguem tots plegats constituir aquest ésser d’una manera més plena, més harmònica, més feliç. Al final es tracta de veure la persona des d’un enfocament multidimensional”.
Escolta l’entrevista sencera (minut 50)

Més actualitat

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Infraestructures

Rodalies trigarà "unes setmanes" en normalitzar-se

En una entrevista a Ràdio Estel, Mar Ruiz, cap de comunicació d'Adif a Catalunya, ho justifica assegurant que "l'estació afectada de Montcada és estratègica"

13 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Xavier Tomàs: "Els partits polítics no han sabut convèncer amb el seu relat a través de mitjans o xarxes socials"

Xavier Tomàs és consultor de comunicació política | RÀDIO ESTEL

El consultor de comunicació política creu que ha sigut una campanya electoral "estranya" sense "una pregunta clara"

10 maig 2024

Redacció