En directe

El rosari

FÓRMULA ESTEL

"Gent que estima molt la feina, però per a alimentar l'ego"

Aquest dijous a la primera hora de la Fórmula Estel hem entrevistat la pedagoga i escriptora Eva Bach, que sosté que l’objectiu de l’educació no…

25 maig 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dijous a la primera hora de la Fórmula Estel hem entrevistat la pedagoga i escriptora Eva Bach, que sosté que l’objectiu de l’educació no ha de ser assolir l’èxit, sinó, que en tot cas, això resulta com una conseqüència: “En el fons és que la teva essència estigui en consonància amb l’essència del què fas i amb qui ho fas. Fàcilment trobaràs com que et portaran a bons llocs”.
 
L’especialista en educació de les emocions, Eva Bach, assegura que no ha treballat mai per l’èxit: “Jo no he treballat mai per l’èxit, que no vol dir que no m’importi que el que faci tingui reconeixement o valorat. Treballo per quelcom intern: la vida és més maca quan ens mou un foc intern, que quan ens mou el desig d’arribar a una fita externa”.
 
Eva Bach sosté en el seu llibre Educar per estimar la vida (Plataforma Editorial) que la vocació només és vàlida si ens fa estimar la vida: “A vegades hi ha gent que s’estima molt la seva feina però la fa amb l’objectiu d’alimentar l’ego: d’obtenir aquest reconeixement constant, aquestes valoracions positives que li fan pensar que és el millor del món. A mi és una cosa que em preocupa i que no m’agrada. Quan em diuen que sóc la millor del món, no m’agrada que m’ho diguin. A més, no m’ho crec”.
 
La conferenciant i terapeuta familiar creu que en lloc de buscar alimentar el nostre ego, és millor treballar per a compartir i encendre nous somnis en els altres i en el món.
 
Escolta l’entrevista sencera (minut 46)

Més actualitat

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Infraestructures

Rodalies trigarà "unes setmanes" en normalitzar-se

En una entrevista a Ràdio Estel, Mar Ruiz, cap de comunicació d'Adif a Catalunya, ho justifica assegurant que "l'estació afectada de Montcada és estratègica"

13 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Xavier Tomàs: "Els partits polítics no han sabut convèncer amb el seu relat a través de mitjans o xarxes socials"

Xavier Tomàs és consultor de comunicació política | RÀDIO ESTEL

El consultor de comunicació política creu que ha sigut una campanya electoral "estranya" sense "una pregunta clara"

10 maig 2024

Redacció