En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els bisbes de Catalunya ofereixen ajuda pel "bé del poble" català

Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del…

20 setembre 2017

Redacció

Comparteix
Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del nostre poble". Qualifiquen el que viu ara el nostre país de "moment delicat de la seva història", alhora que demanen "a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya". En la mateixa línia, l'episcopat català anima "tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l'entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació".

NOTA DE LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL TARRACONENSE

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

Barcelona, 20 de setembre de 2017
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres, on s'ha comentat la nota dels bisbes de Catalunya, així com globalment tot el que ha passat aquest dimecres. Hi han participat en el col·loqui el periodista Oriol Domingo, el politòleg i economista Xavier Ferrer i l'economista Ivan González. Durant uns minuts, ha intervingut també la diputada de Ciutadans al Parlament Sonia Sierra.

Més actualitat

POLÍTICA

Anna Erra sobre la regulació dels lloguers de temporada: "L'aparcaríem i la tornaríem a valorar"

Anna Erra, número 4 en la llista de Junts per a les eleccions catalanes del 12 de maig | RÀDIO ESTEL

La presidenta del Parlament i número 4 de Junts+ ha insistit que el seu partit té com a primera opció entendre's amb ERC i ha descartat tornar a situar-se al capdavant de la cambra catalana

8 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

RELIGIÓ

Sense categoria

El secretari de Migracions de la CEE insta els partits amb posicionaments racistes a fer-s'ho mirar

Xabi Gómez insta els partits amb trets racistes a fer-s'ho mirar

En una entrevista a Ràdio Estel, el dominic Xabi Gómez creu que en aquest àmbit tothom ha de seguir la doctrina social de l’església

7 maig 2024

POLÍTICA

Santi Rodríguez sobre l'atac de Carnero (UGT) a Puigdemont: "Entenc que alguns candidats del PSC tinguin una 'empanada' mental"

Santi Rodríguez, número 4 del PP a les eleccions catalanes | RÀDIO ESTEL

El número 4 del PP a les eleccions catalanes, recorda que els socialistes ja feien aquest discurs l'any passat, abans de necessitar els vots de Junts

6 maig 2024

Redacció