En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador"

Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc…

2 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís, acolliran prop de trenta actuacions on s’entrecreuarà l’art del duo del jazz europeu, l’escena nord-americana més avançada i algunes per les catalanes. És la 37a edició del Festival de Jazz Terrassa.
Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa, ha explicat a la 1a hora de la Fórmula Estel els concerts més interessants: “Debuta aquest tàndem francés: dos músics molt consagrats a França: Émile Parisien & Vicent Peirani. Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador, i anant amunt i avall amb la improvització”. Carmona també ha recomenat el Duo Nosferatu amb els pianistes Albert Bover i Marco Mezquida.
Ràdio Estel us convida al 37 Jazz Terrassa Festival. Entre tots els participants sortejarem 1 entrada doble per a cadascun dels concerts (excepte pel dia 8 que són 2) 
Carles Puigdemont renuncia
Xavier Torrens,  professor  de ciència política de la Universitat de Barcelona i sociòleg, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “És la solució de Finlàndia (...) El president de la República exerceix política internacional i representa el país, i el primer ministre dirigeix totes i cadascuna de les polítiques públiques”.
+ Fórmula Estel
Avui hem obert la Fórmula Estel amb El pensament de Jordi Casado, coach, sobre el silenci: “Abraça el teu silenci, i escoltaràs molt millor” i amb aquesta mítica cançó:
 
A més, a Un món sense fronteres, Ignasi Miranda i Àngel Miret han repassat l’acció social i les bones notícies.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

"Si una persona vol plegar, plega, no fa un anunci"

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, arribant a la sessió de control del Congrés dels Diputats el 24 d'abril de 2024 | ACN

El politòleg Jesús Palomar es pronuncia sobre la carta de Pedro Sánchez en què es planteja dimitir i explica que aquest moviment no sorprèn, sinó que "entra dins del perfil del president"

25 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Ramon Gener: "M'estic escrivint a sobre"

autors tendència de Sant Jordi

El músic i escriptor és un dels autors tendència d'aquest Sant Jordi 2024

24 abril 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Bob Pop: "Aprens a fer servir l'humor perquè la gent et perdoni qui ets"

Bob Pop als estudis de Ràdio Estel el febrer de 2024 | RÀDIO ESTEL

El periodista i escriptor Bob Pop reflexiona sobre la creació del seu espectacle 'Hablar no sirve. De nada', on parla de la seva veritat amb humor

24 abril 2024

Redacció