En directe

Sons de la terra

ACCIÓ SOCIAL

Càritas diocesana de Lleida crida al compromís

“El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article…

5 abril 2018

Redacció

Comparteix

El teu compromís millora el món” és el nom de lacampanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nomde l’article que ha escrit recentment Rafael Allepuz Capdevila, director deCàritas diocesana de Lleida.

L’article, que anuncia la trobada catalana delvoluntariat de Càritas Catalunya que es farà a Lleida el 14 d’abril, és unaclara crida al compromís de la societat, ja que Rafael Allepuz l'utilitza per avisar-nos: “el món es trobacada cop pitjor, i facilita que el dolor i la injustícia se n’apropiïn”. És peraquest motiu que Allepuz ens demana recuperar el veritable significat delcompromís, que segons ell “és un manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltresmateixos, amb els altres i amb el món”.

Tal com explica Allepuz, el compromís ens ha de treure dela nostra zona de confort, i “ens ha de posar en comunicació amb el món, perquèla cerca del bé comú és responsabilitat nostra”.

El director de Càritas diocesana de Lleida ha volgutrecordar també totes les persones que ja dediquen bona part del seu temps al serveidels més necessitats, com són tots els voluntaris de Càritas que participaranen la trobada el dia 14. Com explica a l’article, la trobada serà un moment per“compartir amb alegria i esperança els nostres espais d’interioritat i lesnostres experiències de compromís”.

 

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024