En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

Marcel·lí Joan, nou director general d'Afers Religiosos

El govern català ha nomenat aquest dimarts Marcel•lí Joan nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat en substitució d’Enric Vendrell. El periodista, llicenciat per…

12 juny 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix
El govern català ha nomenat aquest dimarts Marcel•lí Joan nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat en substitució d’Enric Vendrell. El periodista, llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, és professor de postgrau de Comunicació Institucional i Religió en l’Era Digital a la Universitat Ramón Llull. En l’àmbit eclesial, va ser secretari del Consell Pastoral Diocesà de Barcelona i delegat de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat. També va participar els anys 90 en la Comissió Preparatòria del Concili Provincial Tarraconense, i és també un dels impulsors del document El fet religiós a la Catalunya del futur.
En l’àmbit de la joventut i la cooperació, Marcel·lí Joan és president de l’Associació Josep Ramón Zudaire de l’Hospitalet de Llobregat, i ha estat patró de la Fundació Akwaba, dedicada al tercer i quart món. A més, és membre del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, i se'l considera un home molt proper al bisbe Joan Carrera, que va morir l'any 2008. El govern català destaca l’experiència del nou director en l’àmbit públic, ja que va ser adjunt al primer director general d’Afers Religiosos de la Generalitat Ignasi García Clavel, entre els anys 2000 i 2004, cap de Premsa i Relacions Públiques de la Direcció general de Joventut, responsable de Relacions Externes de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació i també cap de premsa de la Delegació Territorial de la Generalitat a Barcelona.

Més actualitat

SOCIETAT

No contestis 'sí' quan et truquin per telèfon

estafa del sí

L'Organització de Consumidors i Usuaris alerta d'aquesta i altres estafes telefòniques

30 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

Màrius Carol presenta el llibre 'Crónica de la España que dialoga' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

El periodista Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials

30 abril 2024

Redacció

POLÍTICA

Carlos Carrizosa sobre un possible retorn de Puigdemont: "Vostè saludaria a Putin?"

Carlos Carrizosa, candidat per Ciutadans a les eleccions catalanes del 12 de maig

El candidat de Ciutadans als comicis del 12 de maig, Carlos Carrizosa, diu que no té el compromís "ni del PSC ni del PP de no governar sense dependre dels vots dels independentistes"

29 abril 2024

Redacció