En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Oxfam Intermón continua amb el seu propòsit d'ajudar causes humanitàries com el cas de Lesbos

La Unió Europea està sent responsable del que està passant a Lesbos junt amb el govern grec, ja que la situació de moltes persones que…

10 gener 2019

Comparteix
La Unió Europea està sent responsable del que està passant a Lesbos junt amb el govern grec, ja que la situació de moltes persones que fugen dels conflictes armats que hi ha a hores d'ara a Síria o a l'Afganistan, junt amb altres països de l'Àsia o d'Àfrica, fa que actualment a l'illa grega s'estigui produint una situació dramàtica per a moltes d'aquestes persones.
Al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel hem parlat de tot plegat amb Francesc Mateu, director d'Oxfam Intermón a Catalunya, que ha afirmat "la Unió Europea no està complint amb la seva pròpia llei que va aprovar després de la segona guerra mundial que dóna dret a tenir asil humanitari per aquelles persones que es veuen obligades a marxar dels seus països d'origen "i ha afegit: "Oxfam dona suport humanitari, legal i material a aquestes persones". Mateu ha explicat que la Unió Europea no solucionarà aquesta situació a curt termini però hi ha assegurat que "Oxfam estarà al costat d'aquestes persones".
Per acabar, i preguntat per com es pot ajudar a l'ONG el director ha dit que "Es poden fer donatius econòmics o fer-se soci de l'ONG Oxfam Intermón Catalunya".
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024