En directe

La Caravana

PROGRAMES

La Institució Teresiana compleix cent anys de vida a Catalunya

Cent anys donen per molt, i per moltes coses bones i no tan bones, però la realitat no enganya mai i la Institució Teresiana ha…

11 gener 2019

Comparteix

Cent anys donen per molt, i per moltes coses bones i no tan bones, però la realitat no enganya mai i la Institució Teresiana ha arribat al segle de vida a Catalunya.Una llarga trajectòria que és molt longeva i que ha servit per contribuir a la promoció humana i social, a través de la mediació cultural i educativa. La Institució Teresiana és una associació internacional de laics cristians i celebra els seus cent anys d'existència.

A Catalunya, els seus membres estan presents tant en entitats públiques com privades. Institució Teresiana compta amb la vinculació i ajuda de l'Escola Arrels, el Moviment de Joves Acit Jove, i la Fundació Viarany amb diversos projectes com el Centre Passatge, Centre Obert Eixample, Centre Convivim i l'ONG InteRed. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb Anna Maria Almuni, delegada de Formació i Promoció de Laïcat de l'arquebisbat de Barcelona: "Fem una valoració molt positiva de molts projectes que hem tancat i d'altres que tenim oberts. Intentem a través de la Institució una transformació educativa en el sentit més ampli i fem missions per ajudar i acollir la immigració, els menors no acompanyats i els infants en risc".

Divendres dia 11 de Gener, hi ha el primer acte inaugural de la celebració del centenari de la Institució Teresiana a Catalunya amb la intervenció de Margarita Bartolomé, Carmina Gómez i M. Dolores Valencia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, al carrer Montalegre nº 5 de Barcelona a partir de dos quarts de set de la tarda.

Més actualitat

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Infraestructures

Rodalies trigarà "unes setmanes" en normalitzar-se

En una entrevista a Ràdio Estel, Mar Ruiz, cap de comunicació d'Adif a Catalunya, ho justifica assegurant que "l'estació afectada de Montcada és estratègica"

13 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Xavier Tomàs: "Els partits polítics no han sabut convèncer amb el seu relat a través de mitjans o xarxes socials"

Xavier Tomàs és consultor de comunicació política | RÀDIO ESTEL

El consultor de comunicació política creu que ha sigut una campanya electoral "estranya" sense "una pregunta clara"

10 maig 2024

Redacció