En directe

Fórmula Estel

SOLIDARITAT

La Magic Line Sant Joan de Déu tanca una nova edició de rècord

El diumenge 24 de febrer, els carrers de Barcelona es van omplir per més de 13.000 persones que van participar a la caminada final de…

25 febrer 2019

Macià Grau

Comparteix
El diumenge 24 de febrer, els carrers de Barcelona es van omplir per més de 13.000 persones que van participar a la caminada final de la sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu (MLSJD), la mobilització solidària destinada a recaptar fons per ajudar les persones que es troben en situació vulnerable.
La jornada, en què van participar-hi 941 equips, va començar a les 7h del matí des de Can Cuyàs, i va constar d'un recorregut de 40km que va acabar a la plaça de la Catedral de Barcelona. Un cop els participants van anar arribant a la meta, es van trobar amb una gran varietat d'activitats i concerts, que van servir per posar el punt final a una campanya que ha durat mesos i que aquest any ha permès recaptar més de 300.000 euros. Aquesta xifra, molt propera al rècord de l'edició anterior de 320.000, es destinarà íntegrament a projectes que desenvolupen els 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb trastorn mental i persones grans i infants malalts.
Des del 2014, la MLSJD ja ha recaptat més d'un milió i mig d'euros, i s'ha consolidat com una de les mobilitzacions solidàries més importants a Catalunya, que compta amb la participació de 200 organitzacions, entre les quals destaquen la Universitat de Barcelona i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. És per aquest motiu que la mateixa organització ha volgut agrair a través d'un comunicat la col·laboració ciutadana que, un any més, ha fet un pas endavant per combatre l'exclusió social.

Més actualitat

SOCIETAT

No contestis 'sí' quan et truquin per telèfon

estafa del sí

L'Organització de Consumidors i Usuaris alerta d'aquesta i altres estafes telefòniques

30 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

Màrius Carol presenta el llibre 'Crónica de la España que dialoga' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

El periodista Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials

30 abril 2024

Redacció

POLÍTICA

Carlos Carrizosa sobre un possible retorn de Puigdemont: "Vostè saludaria a Putin?"

Carlos Carrizosa, candidat per Ciutadans a les eleccions catalanes del 12 de maig

El candidat de Ciutadans als comicis del 12 de maig, Carlos Carrizosa, diu que no té el compromís "ni del PSC ni del PP de no governar sense dependre dels vots dels independentistes"

29 abril 2024

Redacció