En directe

Cocodril Club

ESCOLES

Eduard Pini, reelegit com a provincial de l’Escola Pia de Catalunya

En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al…

8 abril 2019

Redacció

Comparteix
En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al dissabte 13 d'abril, les entitats que formen part de l'Escola Pia de Catalunya han decidit reelegir Eduard Pini com a provincial de l'entitat. D'aquesta manera, el professor i teòleg ocuparà el càrrec durant quatre anys més, després del primer quadrienni en el qual va arribar prenent el relleu de Jaume Pallarolas.
Com ha explicat l'orde en un comunicat, el mateix capítol escolapi també ha nomenat els assistents de Pini, que l'acompanyaran durant el mandat: Josep Maria Canet, en l'apartat del Patrimoni; Víctor Filella, en el de les Persones; Isidre Carbonell, en el de l'Acollida i l'Acompanyament social, i Jordi Vilà, com a assistent del Laïcat.
Eduard Pini, una referència per les escoles de l'Escola Pia de Catalunya
Nascut a Palma de Mallorca el 1996, Eduard Pini va estudiar a l'Escola Pia de Sabadell i es va ordenar com a sacerdot el 1987. A partir d'aquell moment es va interessar per la docència, i va estar lligat a diversos casals i entitats de lleure fins que va començar a treballar a l'Escola Pia de Sabadell i de Granollers.
L'any 2002 es va traslladar a Guanaboca (Cuba), on va ser formador i professor al Seminari de l'Havana i va exercir també com a director del Centre Educatiu Espanyol de la mateixa ciutat. El 2012 va decidir tornar a Barcelona per ser l'assistent provincial i vicari provincial de l'Escola Pia de Catalunya, fet que el va convertir en una referència per a les escoles de l'entitat.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024