En directe

El Matí a Ràdio Estel

PROGRAMES

Plusvàlua celebra 10 anys a Ràdio Estel

El programa de ràdio econòmic i social del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, el CEES, compleix 10 anys. Un programa que es pot escoltar els…

8 gener 2020

Redacció

Comparteix

El programa de ràdio econòmic i social del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, el CEES, compleix 10 anys.

Un programa que es pot escoltar els dijous a les 20h.

10 anys es diu ràpid. I arribar a complir 10 anys avui dia en un mitjà de comunicació és pràcticament impossible!

L’aventura del “Plusvàlua” començava fa 10 anys de la ma d’Ignasi Farreres a la direcció i Mireia del Pozo a la producció, a petició de Ràdio Estel. El “Plusvàlua” germinava del “Cinc Cèntims”, un programa de caire econòmic amb Farreres al front.

El camí que està recorrent el programa “Plusvàlua” està sent llarg i prosper, apropant l’economia a les persones i donant veu a les diverses realitats socials, tenint sempre a la persona al centre d’una economia amb valors. Un camí que s’iniciava amb l’escriptora Carla Gracia, qui el va presentar set temporades, i continuava amb el periodista Quim Esteban dues temporades més.

Per aquesta desena temporada del “Plusvàlua” Del Pozo, qui està al front des dels inicis i ha sapigut adaptar els continguts, la forma de comunicar i els ritmes als nous temps sense perdre l’essència del programa indica que “l’objectiu per aquesta temporada és programes 10 per la temporada 10″.

Per fer-ho s’han teixit col.laboracions amb les institucions més representatives de casa nostra en la matèria: el Col.legi d’Economistes de Catalunya, la Taula del Tercer Sector Social i l’Il.lustre Col.legi de l’Advocacia. Sumant-se així amb l’aliança amb Palau Macaya de caire cultural. Aquestes col.laboracions es veuràn reflexades a la nova secció “l’Agenda”.

Per si això no fos suficient, més novetats aportant qualitat i ritme: “Secció Econòmica” amb la Dra. Carme Riera, professora i investigadora de la Universitat de Barcelona i “l’Actualitat” amb la periodista Mercè Ragà.

Tot preparat per acompanyar-vos un any més!

Més actualitat

SOCIETAT

Els agents rurals pronostiquen un juliol de grans incendis forestals, si les condicions meteorològiques continuen sent extremes

Incendis

Els últims incendis han estat relacionats amb l’activitat del cereal “una pràctica necessària, però també de risc”

1 juliol 2025

Redacció

SOCIETAT

Plaga de paparres: consells per evitar-les i actuar en cas de picada

Paparres

Dani Rivera, tècnic de Cat-plagas, explica que cal conservar la paparra durant quatre setmanes després de la picada

30 juny 2025

Redacció

ENTREVISTES

El Celler de Gelida celebra 130 anys arrelats al barri de Sants

Celler de Gelida

Toni i Meritxell Falgueras (pare i filla) repassen les vivències viscudes i la relació amb el vi que ha tingut la familia

30 juny 2025

Redacció