En directe

Cocodril Club

ACTIVITATS

SOCIETAT

El Park Güell reduirà l'aforament a la meitat

Ricard Barrera, director del parc, ha assegurat que la limitació d'accés continuarà garantint, com fins ara, l'accés als veïns.

17 gener 2022

Redacció

Comparteix

En declaracions a 'El Matí a Ràdio Estel', el director del Park Güell, Ricard Barrera, ha manifestat que "es vol reduir a la meitat l'afluència de persones que entren al Park Güell". Fins ara els recomptes apuntaven a 9 milions de visites l'any, i ara es vol limitar als 4,5 milions. Barrera ha assegurat que la limitació d'accés continuarà garantint, com fins ara, l'accés als veïns.


L'Ajuntament de Barcelona ha decidit blindar una de les principals atraccions turístiques de la ciutat: el Park Güell. En concret instal·larà pilones de seguretat antiterroristes a tots els accessos i un circuit de càmeres de control i un altre de tèrmiques que s'estendrà tant a l'exterior com a l'interior del recinte. Aquest pla de seguretat fa més de tres anys que està en tràmits.


Ricard Barrera ha assenyalat que més enllà de la instal·lació de les pilones de seguretat, que arran de l'atemptat de les Rambles del 2017 ja es van anar instal·lant a diverses zones de la ciutat, el que busca el pla de seguretat és "comptabilitzar totes les persones que entren al parc, no només les que fins ara accedien a la zona de pagament, sinó que es vol tenir un recompte de tots els accessos".

El president del Park Güell ha apuntat que "no hi ha hagut mai percepció d'inseguretat al parc. Hi ha hagut furts i carteristes", però assegura "que hi havia control".

Entrevista a Ricard Barrera, director del Parc Güell

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

"Si una persona vol plegar, plega, no fa un anunci"

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, arribant a la sessió de control del Congrés dels Diputats el 24 d'abril de 2024 | ACN

El politòleg Jesús Palomar es pronuncia sobre la carta de Pedro Sánchez en què es planteja dimitir i explica que aquest moviment no sorprèn, sinó que "entra dins del perfil del president"

25 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Ramon Gener: "M'estic escrivint a sobre"

autors tendència de Sant Jordi

El músic i escriptor és un dels autors tendència d'aquest Sant Jordi 2024

24 abril 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Bob Pop: "Aprens a fer servir l'humor perquè la gent et perdoni qui ets"

Bob Pop als estudis de Ràdio Estel el febrer de 2024 | RÀDIO ESTEL

El periodista i escriptor Bob Pop reflexiona sobre la creació del seu espectacle 'Hablar no sirve. De nada', on parla de la seva veritat amb humor

24 abril 2024

Redacció