En directe

El rosari

Top sardanes

amb Gerard Carrión

Podcast

Pòdcasts Top Sardanes

Gerard Carrión, director del programa 'Tot Sardana', es proposa promocionar i difondre les sardanes a través de peces representatives que han deixat empremta.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

27 abril

- Capítol 44.

Lluís Alcalà i Lluís Cotxo

En aquest capítol gaudirem de Sardanes de Lluís Alcalà, instrumentista de tenora i compositor de sardanes i del "rei dels pianíssims", Lluís Cotxo.
0:00 / 0:00

20 abril

- Capítol 43.

Manel Saderra i Ricard Viladesau

El músic sardanista Manel Saderra nascut a Tortellà creador de la versió coral de Somni, sempre ha obtingut una gran difusió. Sovint se l'anomena "Puigferrer" per diferenciar-lo de son germà Josep.
A més escoltarem sardanes del "Príncep de la tenora", Ricard Viladesau. Gran compositor de sardanes nascut l'any 1918.

Més informació

0:00 / 0:00

13 abril

- Capítol 42.

Maria Teresa Monclús

Escoltarem dues sardanes de la compositora barcelonina, Maria Teresa Monclús, intepretades per la cobla Ciutat de Girona.
0:00 / 0:00

6 abril

- Capítol 41.

Jordi Molina

El compositor protagonista serà el tenorista blanenc, Jordi Molina. Escoltarem dues sardanes que són una meravella i segur que us captivaran.
0:00 / 0:00

23 març

- Capítol 40.

Xavier Forcada i Joan Jordi Beumala

Els protagonistes seran dos compositors en actiu. En Xavier Forcada i en Joan Jordi Beumala. Dos estils ben diferents però amb un denominador comú, que els dos fan sardanes ben alegres i balladores.
0:00 / 0:00

23 Març

- Capítol 40.

XAVIER FORCADA JOAN JORDI BEUMALA

0:00 / 0:00

16 març

- Capítol 39.

Enric Aguilar

El compositor protagonista serà l'Enric Aguilar. Escoltarem dues de les seves sardanes corresponents al cicle de la primavera. Espero que gaudiu de l'edició d'aquest cap de setmana.
0:00 / 0:00

9 Març

- Capítol 38.

Josep Saderra

Fem un recorregut per les Sardanes més importants de Josep Saderra. Conegut com «el noi», fou un popularíssim compositor de sardanes prototip dels autors populars. Hi tocà el fiscorn i dirigí les cobles La Principal de Tortellà i La Principal de Banyoles.

Més informació

0:00 / 0:00

2 Març

- Capítol 37.

Ramon Vilà i Max Havart

Els compositors protagonistes seran en Ramon Vilà i en Max Havart. Dues propostes ben diferents i molt engrescadores. Segur que farà les delícies de tots vosaltres, amigues i amics.
0:00 / 0:00

24 Febrer

- Capítol 36.

Narcís Oliveres i Florenci Mauné

Aquesta edició serà molt especial perquè escoltarem dues sardanes de 'lluïment' o conegudes popularment com a 'obligades'. Els compositors protagonistes seran en Narcís Oliveres i en Florenci Mauné. Espero que el gaudiu molt.
0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 4 5