En directe

Laudes

AUDIOS

Oriol Castro: "Ens van treure cor de cèrvol, acabat de matar, amb sang i tot"

Repassem la trajectòria del xef català ara que acaba de ser guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia 2023

15 setembre 2023

Comparteix
oriol castro premi nacional de gastronomia 2023

Aquesta és l'experiència culinària més forta que recorda el xef Oriol Castro del restaurant Disfrutar BCN. La va viure l'any 2001 durant un viatge al Japó, acompanyat de Ferran Adrià i altres companys de professió. Més enllà d'aquesta anècdota, en una entrevista al programa La Caravana, repassem la seva trajectòria, quin és el secret del seu èxit i també com veu el futur de la cuina a Catalunya. I és que acaba de ser guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia 2023

Entrevista al xef Oriol Castro, Premi Nacional de Gastronomia 2023

0:00 / 0:00

Més actualitat

CULTURA

ENTREVISTES

Esther López i Ramon Pardina: "Hi ha molts moments de passar-ho malament al teatre"

Esther López i Ramon Pardina son l'actriu i director de 'Desaparellats', una comèdia de ciència-ficció

12 desembre 2025

Redacció

SOCIETAT

Jordi Amat: “El mite del 92 s’ha estirat com un xiclet i es va trencar”

Jordi Amat

Parlem amb l'escriptor Jordi Amat sobre el seu nou llibre 'Les batalles de Barcelona', un retrat viu de la ciutat a través dels seus enfrontaments ideològics

12 desembre 2025

Redacció

SOCIETAT

El pessebre: tradició, identitat i història

Lleida acull la Biennal del Pessebre Català amb una mostra variada de la tradició nadalenca

12 desembre 2025

Redacció