En directe

La Caravana

AUDIOS

David Martos: "Buenafuente fa un acte de confiança cega"

El director del programa 'Vosaltres mateixos', presentat per Andreu Buenafuenta a Som3cat, explica com és el procés creatiu del programa

6 desembre 2023

Comparteix
David Martos

David Martos reconeix que el còmic català té confiança cega en el seu equip. De fet, ha explicat que abans del primer programa de 'Vosaltres mateixos' d'Andreu Buenafuente a Som3cat, va advertir-lo del que passaria: "Tornes a TV3 amb un format nou i als primers minuts no saps què passarà" i que l'humorista va respondre 'Vosaltres ho veieu? Doncs, endavant'. I és que tant a ell com a Buenafuente els agrada jugar, tal com ha explicat en una entrevista al programa Fabricació Pròpia.

Martos va arribar a ser sotsdirector de Late Motiv d’Andreu Buenafuente quan encara duia bràquets. És per això que també hem repassat amb David Martos els seus inicis com a guionista, de com va aconseguir entrar a El Terrat, la productora de Buenafuente, i de com ha hagut de deixar enrere la síndrome de l'impostor i aprendre a confiar en la seva intuïció. També ha deixat clar que ara mateix no aniria al programa El Hormiguero de Pablo Motos.

Entrevista a David Martos, director del programa 'Vosaltres mateixos' d'Andreu Buenafuente

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024