En directe

Fórmula Estel

CULTURA

David Verdaguer: "Ens vam oblidar de l'espectacle, del ritme i de la celebració"

L'actor, que també és membre de la junta dels Premis Gaudí, fa autocrítica sobre la darrera gala

9 febrer 2024

Redacció

Comparteix
David Verdaguer sobre els Gaudí

David Verdaguer sobre els Gaudí: "Va ser una gala molt estranya i llarga". Això és el que pensa l'actor gairebé una setmana després de l'acte d'entrega dels Premis Gaudí. I és que Verdaguer forma part de la junta dels premis. Si bé és veritat que ha destacat els discursos i els missatges reivindicatius que va tenir la celebració, ha reconegut que "ens vam oblidar de l'espectacle, del ritme i de la celebració". A més a més, segons Verdaguer, s'hi ha de sumar també una realització poc brillant. Ara bé, es mostra convençut que l'any que ve ho faran millor.

Sobre la nominació al Goya a Millor Actor Protagonista

En una entrevista al programa La Caravana, Verdaguer ha reconegut que està nerviós per la celebració dels Goya d'aquest dissabte 10 de febrer. I és que està nominat a Millor Actor Protagonista per Saben aquell, la pel·lícula de David Trueba on interpreta al mític còmic Eugenio, personatge que ja li ha valgut el Premi Gaudí a Millor Protagonista Masculí. De Trueba ha dit que "és meravellós" i ha assegurat que "és un amic, una persona molt culta sense ser pedant, una persona que escolta, que li encanta parlar i que dirigeix des de l'amor i que estima a la gent molt bé i la gent l'estima a ell".

La salut mental a l'escenari i a la vida

En aquests moments, David Verdaguer està a la sala La Villarroel, juntament amb l'actriu Queralt Casasayas, interpretant l'obra Elling, una representació que mostra una història de superació personal gràcies a una amistat imprevisible i on la salut mental també hi és molt present. De fet, l'ansietat és el punt en comú entre el personatge que interpreta Verdaguer i ell mateix, que ha reconegut que també l'acompanya en el seu dia a dia. I és que en paraules de Verdaguer, "tothom té les seves tares". L'actriu Queralt Casasayas ha reconegut que "són personatges que costa de trobar a l'escenari i està molt bé que tinguin un lloc perquè t'hi pots sentir identificat".

Escolta l'entrevista als actors David Verdaguer i Queralt Casasayas

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024