En directe

La Caravana

CULTURA

Sense categoria

TELEVISIÓ

Lluís Villanueva sobre el Tanga de Plats Bruts: "Ho pagarem car"

Això és el que l'actor li va dir a Jordi Sánchez quan li va proposar fer el gag del Tanga de Plats Bruts

16 febrer 2024

Redacció

Comparteix
Lluís Villanueva sobre el Tanga de Plats Bruts: "Ho pagarem car"
Lua Amat i Lluís Villanueva, que comparteixen escenari al Teatre Poliorama amb 'Esperant Mr. Bojangles', als estudis de Ràdio Estel

Lluís Villanueva recorda 'La Rumba del Tanga' de Plats Bruts

«Jordi, això ho pagarem molt car perquè si ensenyes el cul a la tele estàs perdut». Aquesta va ser la resposta de l'actor Lluís Villanueva quan Jordi Sánchez li va proposar fer el gag de 'La Rumba del Tanga' a la mítica sèrie Plats Bruts. I ara, més de vint anys després de l'emissió d'aquell capítol, el que encarnava al Ramon es reafirma: "La vaig encertar".

Tot i això, l'actor apunta que "el gag és boníssim" i li agraeix als creadors de la sèrie: "Vaig tenir la sort d'encarnar-lo, mai millor dit, i vint-i-quatre anys després encara en parlem".

Lluís Villanueva: "Si ensenyes el cul a la tele estàs perdut"

Com es porta la fama, a Catalunya?

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel, Lluís Villanueva també confessa que "la fama, a Catalunya, és molt tolerable". L'actriu Lua Amat, que comparteix escenari amb ell al Teatre Poliorama amb l'obra 'Esperant Mr. Bojangles', explica que, sobretot, és molt fugaç. "Quan sortia a cinc capítols seguits de la sèrie 'Com si fos ahir', la gent que em reconeixia al carrer es duplicava. I, de sobte, deixava de sortir i ningú em deia res".

Lua Amat: "Quan sortia a cinc capítols seguits del 'Com si fos ahir', la gent que em reconeixia al carrer es duplicava. I, de sobte, deixava de sortir i ningú em deia res"

En la mateixa línia, Villanueva recorda una anècdota a l'endemà de l'estrena del primer capítol de Plats Bruts: "Tenia 30 anys, vaig sortir al carrer i em va agafar una senyora pel braç per dir-me que havia sortit a la tele"

Lluís Villanueva: "A l'endemà de l'estrena del primer capítol de Plats Bruts, tenia 30 anys, i quan vaig sortir al carrer una senyora em va agafar pel braç per dir-me que havia sortit a la tele"

Lluís Villanueva sobre el Tanga de Plats Bruts: "Ho pagarem car"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Vicky Luengo: "A les dones ens han normalitzat tant la violència sexual que, a vegades, no saps que t'ha passat"

Vicky Luengo

L'actriu s'instal·la al Teatre Poliorama del 29 de maig al 22 de juny amb 'Prima Facie'

15 maig 2024

Redacció

POLÍTICA

Javi López, del PSC, veu "un joc d'artificis i una maniobra de distracció que Puigdemont es presenti a la investidura"

Javi López, candidat del PSC a les eleccions europees del 9 de juny | PSC

En una entrevista a Ràdio Estel, el membre de l'executiva del PSC descarta que Salvador Illa es desplaci fins a Brussel·les per reunir-se amb Carles Puigdemont

15 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Emilio Morenatti: "Jo vull fotografiar el que està passant"

fotografia viral de Morenatti al PSC

El fotoperiodista va captar el moment en el qual Salvador Illa i altres líders del PSC veien en pantalla els primers resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

13 maig 2024

Redacció