En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Sense categoria

Lídia Pujol: "He tingut una educació religiosa traumàtica"

La cantant Lídia Pujol explica que ha tingut "una educació religiosa traumàtica, malinterpretada" a La Caravana de Ràdio Estel

7 març 2024

Comparteix
La cantant Lídia Pujol als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lídia Pujol, que celebra vint anys de trajectòria, fa una revisió de les misèries i les flors que n'ha extret al llarg dels anys. U gest que ella anomena espiritualitat, i que és "una cerca de sentit de vida" i que passa per reinterpretar personalment el que se li ha estat donat a nivell religiós. En una entrevista a 'La Caravana', la cantant explica que ha tingut "una educació religiosa traumàtica, malinterpretada i a convenciència d'aquells que diuen en nom de l'amor i que en fan negoci". A més, sosté que "la història de la humanitat no és la història de les guerres, és la història de l'amor" i és la possibilitat que ella cerca en cada conversa, en cada cançó, en cada lletra i en cada moment que comparteix.

El dissabte, 9 de març, la cantant serà a la col·legiata de Sant Pere de Ponts en un concert que s’emmarca en la celebració del mil·lenari de Sant Pere De Ponts, juntament a diversos actes culturals.

Lídia Pujol: "He tingut una educació religiosa traumàtica"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024