En directe

Vespres

AUDIOS

CULTURA

Elena Escorcia: "El post-Eufòria és molt dur"

Elena Escorcia confessa que "el post Eufòria és molt dur", que va "tocar fons" i creu que en programes així caldria psicòlegs especialitzats

19 març 2024

Redacció

Comparteix
Elena Escorcia, concursant d'Eufòria 2, publica el seu primer EP ‘42ND STR€€T’ / Ràdio Estel

42ND STR€€T és el primer EP d'Elena Escorcia, l'Elena d'Eufòria. Un títol on hi apareix el símbol de l'euro en honor als diners que s'ha gastat amb aquestes quatre cançons. "No m'ha donat per un disc", admet. Tot i això, explica que paga als seus quatre ballarins malgrat que a ella no li remunerin les actuacions. "Tinc una presentació el 20 d'abril, a Casa Seat, i a mi no em paguen, però jo estic pagant als meus ballarins. I bastant. Estic pobre com una mala cosa. A mi no em paga ningú, però si jo puc pagar a aquests grans artistes, ho faré".

"Tinc una presentació el 20 d'abril, a Casa Seat, i a mi no em paguen, però jo estic pagant als meus ballarins. I bastant"

En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, "La Escorcia" —així li hauria agradat dir-se a Eufòria— confessa que "el post-Eufòria és molt dur", que al juliol va "tocar fons" i que a formats com Eufòria caldria que hi hagués psicòlegs especialitzats. A més, la cantant també explica que ja està tornant a compondre nova música. De fet, una de les seves properes cançons serà al costat d'un dels seus companys de generació del programa, el cantant Jan Esteve. A més, deixa dit que li agradaria fer una col·laboració amb una compatriota seva: Maria Hein.

Escolta tota l'entrevista aquí!

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024

POLÍTICA

Manuel Reyes: "L'independentisme encara té molta força a Madrid"

Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels i membre de l'executiva del PP | ACN

El president del PP a Barcelona nega que el procés català "s'hagi acabat", tot i la falta de majoria absoluta al 12-M dels independentistes: "Ja ens agradaria"

16 maig 2024

Redacció