En directe

Trotamundos

AUDIOS

MÚSICA

"Estic cada dia més segur de qui soc i del que vull fer"

Juanjo Bona, ex-concursant d'Operación Triunfo, presenta el seu primer single

3 abril 2024

Redacció

Comparteix
cançó juanjo ot

Lo que no ves de mí és la primera cançó de Juanjo d'OT. L'ex-concursant d'Operación Triunfo ha explicat en una entrevista al programa Fabricació Pròpia de Ràdio Estel que el seu primer senzill és "una picada d'ullet al meu jo d'abans, al meu nen de quan era petit". També ha reconegut que ara se sent més capaç "per començar a explicar coses". I és que, tal com ell mateix ha afirmat, el seu pas per l'acadèmia del talent show li ha permès conèixer-se més, "ser més jo, ser més lliure i més feliç".

"Estic molt orgullós de mi i de la gent que em segueix"

D'una de les coses que se sent més sorprès i a la vegada orgullós és saber que "estant jo perdut, he ajudat a gent que encara estava més perduda que jo". De fet, diu "estic molt orgullós de mi i de la gent que em segueix". És per això que, durant un moment de la conversa, ha fet tota una declaració d'amor als seus fans de qui ha dit que "poder tenir públic per ensenyar el que estimem és el millor". A més, ha elogiat els missatges d'amor, els regals i les cartes que li envien i els ha dedicat un "Bravo, us estimo!".

Més enllà d'escoltar i reflexionar sobre la primera cançó de Juanjo d'OT, durant l'entrevista també hi ha hagut temps per parlar d'un dels seus reptes dins de l'acadèmia: la interpretació de les cançons. Fins i tot, hi ha hagut espai per a fer-li fer un joc en directe per comprovar la seva capacitat d'oratòria i sorprendre'l amb la trucada d'una fan.

Escolta l'entrevista a Juanjo Bona, ex-concursant d'Operación Triunfo

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024